Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook a mininotebook - rozdíl?

Od: ellinka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci se zeptat, jaký je rozdíl (kromě toho, že mininotebook je menší) mezi notebookem a tím mininotebookem? Je třeba něco v notebooku, co u toho mini nenajdeme? A co výhody a nevýhody?

Je to asi trapná otázka, ale já se v tom nevyznám *smich*. Děkuji předem za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Třeba apsence mechaniky u miniMTB... malý výkon...špatně se na něm píše (malé klávesy)

Je důležité si vybrat podle toho, k čemu bude NTB sloužit*palec*

doplněno 04.04.10 15:46:

Raději písni, k čemu by měl NTB sloužit...;)

ellinka*
hodnocení

No chtěla bych ho právě na psaní, skočit si na internet, na filmy, takže docela dost :-D Takže mini se na to asi moc nehodí, že?

vosikac*

*jasne* Lepší bude zajít do obchodu, dle bydliště, a vyzkoušet osobně více druhů...Ale mininotebook-netbook rozhodně nedoporučuji.

Už jen při prohlížení internetu z toho je člověk časem nešťastný...A to psaní, pokud píšete svižně, je děs... Mám doma 14,1´´ NTB a žena, která píše pravidelně a rychle tak říká, že už to je rozdíl...

ellinka*
hodnocení

Děkuji moc :)

mil®

Mám i malej, ale je to jen cestovní. Hlavně na čtení emailů a ICQ a na případnou zálohu na cesty a do práce. Na hry a filmy moc ne. Je to takovej cestovní notes do baťohu.

pmat*
hodnocení

0x

Právě na filmy jsou netbooky slabé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]