Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PFStudio se zavírá

Od: delta® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer! Mám problém - otevřu si program PhotoFiltre Studio, otevřu si v něm obrázek, který chci upravit a program se mi najednou sám zavře. Nevíte, co s tím? Děkuji. *bum*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

jakýkoliv nebo to dělá jen s jedním konkrétním obrázkem?

hodnocení

Jakýkoliv, prostě obrázek otevřu, otevřu další obrázek jako novou vrstvu a PFStudio se zavře. Mám přeinstalované Windowsy, dříve mi to nedělalo. Nevím, kde se stala chyba. :(

bena*
hodnocení

0x

A co třeba zkusit jiný program, například program Gimp. Gimp je zdarma.

Nebo nejlepší je Adobe Photoshop, ale ten něco stojí.

K problému s PhotoFiltre: Zkoušela jste jej odinstalovat, vyčistit počítač a znovu ho nainstalovat?

Počítač vyčistěte buď programem Advanced SystemCare nebo CCleaner.

hodnocení

Gimp jsem zkoušela, ale "nesedí " mi. Zkusím vyčistit PC. Díky!

bena*

Dobře, tak to zkuste. Ten Photofilte odinstalujte před čištěním počítače odinstalujte. Pokud jste počítač čistila, tak to odinstalujte a vyčistěte to znovu.

Pak Photo filtre znovu nainstalujte.

hodnocení

Tak jsem Photofiltre i PhotofiltreStudio odinstalovala, pročistila PC, znovu nainstalovala - a pořád se samy zavírají! Já nevím, co s tím...Jiné programy mi to nedělají. *plac*

bena*

Hm..., o jakou verzi programu se jedná?

bena*

Zkuste to kompletně odinstalovat a nainstalovat nějakou starší verzi. Jinak nevím:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]