Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám problém jednoho dne jsem se rozhodl vyčistit pc od prachu,odpojil jsem všechny kábly .[udělal jsem chybu,protože jsem mohl vyčistit pc i bez odpojení kablu ]
Po vyčistění jsem zapojil znova všechny kabely a musel jsem si přeinstalovat modem ,protože mi nešel internet.
Po vyčistění se stadálo být všechno v pořádku.Pisníčky hraly v systému všechno dobrý,ale v internetu mi přestaly jít videa na ruzných serverech jakou jsou youtube,stream apod.
Od poradcu jsem si stahl jiný kodek,několikrat přeinstaloval flash player .
Předtím mi na youtube nešel jenom zvuk ale video hralo (bez zvuku ).
na stream video nenačetlo vubec.
Na seznamu hry,šli aplikace předtím v pohodě,od té doby taky nejdou jak je problem s videama.
Jak se změnil režim na youtube , ted už mi dokonce i nejde video píše to "Ann error occurred,please try again later [nastala nějaká chyba,prosim skuste to pozdějí.]
Prohližeč mám firefox Mozilla ,snad mi někdo poradí,jak na to ,aby mi znova šel zvuk na internetu .
Řkl bych, že sis při pokusech o oživení rozšťoural kodeky. Odinstaluj všechny balíčky kodeků, které tam máš (pokud tam nějaké máš) a stáhni a nainstaluj CCCP. Pak už ti nepůjdou jen MOV soubory a na to potřebuješ QuickTime nebo jeho alternativu.
Až budeš příště dělat HW zásahy, tak pokud ti pak něco nepůjde, nešťourej v softwaru - leda že bys měnil nebo přidával nějakou komponentu.
CCCP jě nějaký univerzalní kodek?
Když stáhnu a naistaluji CCCp,tak mám zaručeno že už mi vše pujde ,když si potom doinstaluji např QuckTime?
CCCP jě nějaký univerzalní kodek?
Když stáhnu a naistaluji CCCp,tak mám zaručeno že už mi vše pujde ,když si potom doinstaluji např QuckTime?
HM,tak je to pěkně na hovno.
Stál jsem si kodek ,,Combined-Community-Codec-Pack-2009-09-09 nechal jsem jen kodeky ,ty které potřebuji k přehraní videa ,nebo když u videa nejde zvuk tak ten kodek to nahradí,jinak ostatní jsem odinstaloval,znova jsem přeinstalova Adobe flash ,restartoval pc , pořád je to stejný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.