Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
při přidání kontaktu do seznamu se mi místo červené kytky (offline) nebo zelené kytky (online) zobrazuje kytka bílá. Co to znamená? Zkoušel jsem Získat stav, ale nijak to nereaguje.
Děkuju za odpověď.
A má na to vliv, i když i ten druhej má tu kytku taky bílou? Nebo musím prostě čekat až bude online a dá si mě jako přítele? popřípade behem toho zkusit dát získat stav.
Až se ten dotyčný přihlásí, tak na něj vybafne, že nějaké ICQ číslo žádá jeho autorizaci. Ten dotyčný v tom okénku klepne Autorizovat... a ikonky budou zelené, případně červené.
Já ICQ nepoužívám ani nemám, ale u většiny "kecálků" to je podobné.
Doporučení: Místo programu ICQ používejte "náhražku" QIP nebo Trilian. Tyto programy fungují na ICQ, to znamená že si budete moci normálně psát s kontakty, které jsou v ICQ, akorát Vy budete používat jiný program. Je to jednoduché.
Srovnání ICQ × QIP
- hodně žere výkon počítače a hodně žere paměť
- nastavení programu je složité a mlhavé
- nemá antispamového robota
- je méně přehledný
- je méně bezpečný
- je s reklamou
QIP
- nenáročný na výkon a žere málo paměti
- nastavení programu je jednoduché a v jednom okně
- má antispamového robota
- při najetí na kontakt se dozvíte všelijaké informace o tom kontaktu
- lze nastavit průhlednost programu a lze jej překrýt
- je bez reklam
- je český, stejně jako ICQ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.