Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro dokončení operace není dostatečný prostor

Od: miirraa odpovědí: 10 změna:

dobrý den nainstaloval jsem si hru just cause 2 a pořád mi nejde spustit píše se mi: Pro dokončení operace není dostatečný prostor prosim poradte mi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uvolni místo na disku ;) Tím bych začal

miirraa
hodnocení

no na disku mam 150GB volneho místa

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte program Advanced SystemCare a vyčistěte s ním počítač. V části Utility najděte Optimalizátor paměti a spusťte jej.

Před hraním her doporučuji stáhnout program Game Booster. Ten o něco málo urychlí počítač vypnutím zbytečných nástrojů a služeb.

miirraa
04.04.10 12:29
hodnocení

dik moc

bena*
04.04.10 15:37

Není zač :)

thomash

Dobrý den , mám stejný problém a udělal sem vše co ste tu napsal a niiiic , nevím už si s tím rady , prosím poraďte :)

alf*

jaké jiné programy máš spuštěné když to zkoušíš, co všechno se spouští po startu, kolik máš RAM?

miirraa
hodnocení

mě se to spustilo a potom se mi to vyplo a spuštěné programy jsou:Daemon tools-skype-webcamera-flashget-steam-quick time atd...

miirraa
hodnocení

a ram mam 512MB

thomash

Spuštěné programy mám jenom Skype a Antivirus , jinak všechno vypínám a RAM mám 2 giga ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]