Nejste přihlášen/a.
dobrý den nainstaloval jsem si hru just cause 2 a pořád mi nejde spustit píše se mi: Pro dokončení operace není dostatečný prostor prosim poradte mi
Stáhněte program Advanced SystemCare a vyčistěte s ním počítač. V části Utility najděte Optimalizátor paměti a spusťte jej.
Před hraním her doporučuji stáhnout program Game Booster. Ten o něco málo urychlí počítač vypnutím zbytečných nástrojů a služeb.
Dobrý den , mám stejný problém a udělal sem vše co ste tu napsal a niiiic , nevím už si s tím rady , prosím poraďte
jaké jiné programy máš spuštěné když to zkoušíš, co všechno se spouští po startu, kolik máš RAM?
mě se to spustilo a potom se mi to vyplo a spuštěné programy jsou:Daemon tools-skype-webcamera-flashget-steam-quick time atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.