Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám HP TouchSmart s operačním systémem W7 Ultimate, antivirus je ESET Smart Security 6 a mám problém, který začal před pár dny.
Při stahování souborů z ulož.to, sledování videí z YouTube nebo třeba Stream.cz či automatické aktualizaci MMORPG her jede stahování přibližně první minutu (většinou stažení do 30MB dat) bez problémů, pak se zničeho nic zače zpomalovat až se dostane na nulu a znovu nenaskočí.
Průběžné měření rychlosti na webu adsl.cz stále ukazuje odezvu mezi 40-70 ms a rychlost uploadu okolo 5-6 MB/s (čili standartní hodnoty)
Poradíte mi v čem je problém? děkuji
To bude omezování internetové rychlosti. Nemůžete srovnávat ping rychlost serverů jako adsl.cz a uloz.to. Jestli stahujete z uloz.to jako free uživatel, tak musíte počítat, že budete omezován rychlosti. Dneska je jiná doba než před pár lety, kdy si někdo stáhnul 1-2 filmy za den a stahoval ho několik hodin. Dneska lidi díky NASu mohou zahubičku stahovat data 24h denně a už to začíná být znát servery jsou přetížené. Je to regulace Internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.