Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké využití CPU u firefoxu

Od: carl0021 odpovědí: 10 změna:

dobrý den

po zapnutí firefoxu mi žere 95 CPU v seznamu procesů

nevíte čím to je myslím že to začalo tohle dělat po stáhnutí a instalaci nejnovější verze

vše vymazal ccleanerem ale je to pořád stejné a tkhle nemohu přehrát ani videa plynule

děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Mně pomohl Speedy fox, a doplněk z FF Vacuum places . Po aktualizaci jsem na tom byla stejně, teď jsem na 6-25%.

bena*
hodnocení

0x

Nemáte tam moc plug-inů? To bývá totiž nejčastější problém s rychlostí FF.

Nechcete tu aktuální verzi odinstalovat a nainstalovat starší například 3.0.16?

papene*

*vtip*JJ nová mi dělala neplechu, tak jsem na doporučení sondaw dala zpět starou verzi a mám klid.*palec*

Mám poslední verzi 3.6.3 a vytížení CPU je 3-7% (P4 3.4 GHz)

bena*
hodnocení

0x

Já tedy Firefox už nepoužívám, ale jsem ho používal dříve, tak hrozně žral, ale to byla ještě verze 2.xxx.

Nyní jedu na Internet Exploreru 8.

carl0021
hodnocení

zkusil jsem nainstalovat starší fireox 3.5.9 zkusil jsem i program speedyfox a dostal jsem se na 90-95% CPU

prosesor mám pentium 3 2.0 Ghz

pepyk93*
hodnocení

0x

Já mám FF 3.016 a zkusil jsem doplněk SpeedyFox.Bohužel vytížení CPU zůstalo v závratných 97%-100%ních výšinách.Víte prosím někdo co s tím? Mám zkusit upgrade na vší verzi FF? Procesor mám AMD 2,71 GHz.

Předem děkuju. :)

carl0021
hodnocení

no mě se to pos*alo právě po upgradu na nejnovější verzi, ale nechce se mi pracovat v jiném prohlížeči firefox mám rád :D

slonbonjohn*

Používám FF 1.5 a na novější verze upgradovat nechci, dokud to půjde. Pluginů mám cca. 10-12, WinXP SP3, Intel Core duo 2.8, 1 G RAM. Stav při spuštěných dvou oknech, v jednom hraje video na Youtube, ve druhém píšu toto, viz. screen. Něco máš asi blbě nastavený a dělá ti to rotiku.

Velké využití CPU u firefoxu
marenka*

Tak u mého noťásku při spuštěném videu a otevřené stránce poradte.cz to vypadá takhle.*nevi*

doplněno 04.04.10 14:10:

jo a to video se teprv načítalo ;)

doplněno 04.04.10 14:12:

výkon 1.6 a nejnovější FF,

Velké využití CPU u firefoxu #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]