Nejste přihlášen/a.
dobrý den
po zapnutí firefoxu mi žere 95 CPU v seznamu procesů
nevíte čím to je myslím že to začalo tohle dělat po stáhnutí a instalaci nejnovější verze
vše vymazal ccleanerem ale je to pořád stejné a tkhle nemohu přehrát ani videa plynule
děkuji
Já mám FF 3.016 a zkusil jsem doplněk SpeedyFox.Bohužel vytížení CPU zůstalo v závratných 97%-100%ních výšinách.Víte prosím někdo co s tím? Mám zkusit upgrade na vší verzi FF? Procesor mám AMD 2,71 GHz.
Předem děkuju.
no mě se to pos*alo právě po upgradu na nejnovější verzi, ale nechce se mi pracovat v jiném prohlížeči firefox mám rád :D
Používám FF 1.5 a na novější verze upgradovat nechci, dokud to půjde. Pluginů mám cca. 10-12, WinXP SP3, Intel Core duo 2.8, 1 G RAM. Stav při spuštěných dvou oknech, v jednom hraje video na Youtube, ve druhém píšu toto, viz. screen. Něco máš asi blbě nastavený a dělá ti to rotiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.