Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

F-secure profi antivirus od O2

Od: pepyk93* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám takový dotaz a prosím o odpověď.

Mám možnost získat zdarama k O2 internetu F-secure profi antivirus (antivirus,firewall,antispyware...).Na stránkách O2 jsem už byl,ale nějak nevím,zda si ho mám nainstalovat nebo nechat stávající AVG.Poradíte?

Zajímá mne,zda s ním máte někdo nějakou zkušenost.Je třeba lepší (co se vyhledádáví virů a podobných neřádů týče) než mé stávající AVG? Má nějaké nedostatky (z osobní zkušenosti)? Je v češtině nebo v angličtině?

Čím více se toho dozvím,tím lépe.

Děkuji za každou odpověď. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mame ho doma na PC a myslim ze naprosta spokojenost... lepší by byl určitě NOD 32 ,ale v podstatě je to asi jedno...

bena*
hodnocení

0x

F-Secure špatný není, ale doporučji avast! Antivirus Pro. Jednletá licence stojí 899,-; jednoletá licence NOD32 stojí 999,-. Oba antiviry jsou prakticky na tom stejně.

F-Secure mi byl také nabídnut od O2, ale odmítl jsem jej, protože už od roku 1998 používám avast! Pro a jsem na vístost spokojený. Vživotě jsem nemusel přeinstalovávat systém kvůli virům nebo dělat nějaké další zásahy do systémy kvůli virům. Jen v roce 2003 jsem si koupil upgrade na Windows XP.

bena*
hodnocení

0x

AVG rozhodně nedoporučuji, protože má hodně falešných poplachů a má docela veliké problémy s detekcí tzv. skriptových virů (více o skriptových virech zde: peetko.estranky.cz/...).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]