Nejste přihlášen/a.
Dobrej,mám takový problém včera večer jsem vypnul notebook Acer aspire 3690, ráno ho zapnu a kontrolka baterie a napájení svítí zeleně.Včera ještě svítila kontrolka napájení oranžově a dnes z ničeho nic se notebook vypnul, baterie mi vydrží 10min a když ho mám v síťi tak se vypne každý start po 5-10min.Nevím čím to může být,jestli se to někomu z Vás stalo,podělte se prosím o radu co s tím může být,děkuji.
Zdraví Turri
NO ja mela se starym notasem podobny problem a vyresilo se to tim ze mi ho ajtak otevrel vyfoukal ho stlacenym vzduchem a problem byl vyresen. jestli to je i tvuj problem to si netroufam tvrdit
no buď je zaprášenej vevnitř protože původní majitel byl kuřák a jinak nevím co s tím může být,nechci to dávat do servisu protože by se mi to prodražilo a 3tisíce dávat za desku nechci.Jinak jsem to zkoušel bez baterie a vypnul se stejně jako by se v notebooku přerušilo napájení na desce.Je to mazec vyhodit jen tak 4litry.Dneska to odvezu znamýmu a uvidím co s tím udělám,jinak zatím všem děkuji za odpověďi.
mě zase blblo napájení ze sítě proto, že byl utrženej konektor ze základní desky, to mi pořád přeskakovalo napájení baterky a ze sítě ale na to se přišlo, až když jsem notebook dala k projití ajťákovi :D, byl tam totiž ještě jinej problém. protože se v tom nevyznám, tak jen navrhuji možnou příčinu z mé zkušenosti, ale nejspíš to tak ve vašem případě nebude
No možná by to bylo řešení vždycky to nabije baterku na těch 10min bez baterky to vydrží taky 10min takže tam to přeskakuje určitě.Třeba to bude jen nějaká kravina,uvidíme co mi řekne ajťák.
1. vyzkoušej ho v nouzovém režimu
2. zapauzuj ho ještě před startem Windows a zjisti, jestli se taky vypne
3. nabootouj Linux a zase odzkoušej vypnutí
Dej vědět, jak jsi dopadl.
Linux bohužel nemám mám buď XP Home a nebo profíky,zkusím to zapauzovat a do nouzovýho režimu se nedostanu nemám nainstalovanej systém,jdu na to.
Mám pomalé připojení a ubuntu zrovna jako systém nechci.Třeba je to fakt jen kravina dám vědět co to dělá.
Pokud něco z toho nezkusíš, dál se nepohnem. Zůstaneš u své teorie se základní deskou (netvrdím, že to nemůže být ona) a NB můžeš poslat do koše.
Vše vyřešeno do větráčku se zanesl bordel a přestal se točit, vypínání bylo způsobeno pojistkami,které slouží když se notebook přehřeje tak,aby se nezničila základní deska,takže stačí rozebrat a vyfoukat větráček.Děkuji všem bez Vás bych o nezvládl
To když udělám tak se mi to vypne stejně,zkoušel jsem jinej adaptér a ten můj a jsou oba plně funkční buď mám něco na desce nebo fakt nevím.Dělám to už od 9 rána a nemůžu nainstalovat systém XP.
Jj všechno maká tak jak má bootuje a zkoušel jsem Recovery disk a vypne se po 10min,zkusím se dostat do nouzového režimu,ale to je blbost. Jestli víš o něčem čím to může být,budu moc vděčnej,včera jsem ho pořídil a šel 6hodin v kuse v pohodě a dneska když je apríl tak je to zajíc v pytliA rovnou velikonoční
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.