Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání více emailů v jednom

Od: lujs® odpovědí: 73 změna:

Zdravím... *slunce*

Chtěl bych odeslat v jednom emailů několik emailů. Půjde to nebo musím přeposílat každý zvlášť?

Díky za rady. *klik*

73 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Já bych překopírovala TEXT z těch více e-mailů do jednoho (klasika - CTRL+C, CTRL+V). Jeví se mi to jako nejrychlejší a nejsnazší možnost. I když určitě to jde udělat i jinak...

kytka*
hodnocení

0x

Myslím když napíšeš adresy těch co jim to chceš poslat a odešleš jako bys posílal jednomu, nemám pravdu? Já bych to tak udělala , ty LUISI jeden škodolibej,/víš ,že jsme na tom s vědomostmi na počítač stejně /

doplněno 01.04.10 12:29:

Já to pochopila, že chceš stejný mejl poslat více lidem , nebo jinak?

hodnocení

0x

Každý zvlášť. Jedině více příloh v jednom..

Petr

hodnocení

Milá rozkvetlá Kytičko.. *slunce*

Bohužel je to obráceně. Potřebuju asi 8 starejch mejlů odeslat jedné osobě aby měla přehled o určité komunikaci mezi mnou a druhým objektem(nebo subjektem ani nevíííím)...

Když chci poslat jeden mejl více lidem tak v adresáři klikám a klikám a klikám až mě to přestane bavit...*smich*

kytka*

Tak to jo, to bych posílala po jednom - já laik. Třeba to jde zjednodušeně, ach já než se to naučím ,ani to vše nestihnu. *nevi*

doplněno 01.04.10 12:50:

*ua*nesnídám nesvačím protože to nestačím, to je takové rčení*ua*fakt sranda legranda, já prostě na ty záludnosti nejsem:Dještě se mi tu pořád ukazuje ta tabulka že jsem se stala obětí... ach jo.

papene*

Ono to asi půjde, ale jak?Třeba někdo fundovaný nám laikům poradí.*modla*

doplněno 01.04.10 12:50:

marenko na obrázky a na oběd.*smich*

marenka*

Kam spěcháte? (ani to vše nestihnu);)

rob*
hodnocení

0x

V MS Outlook 2007 to jde, záleží co máte za mail

01.04.10 12:52
hodnocení

SEZNAM.CZ

rob*

Lujsi jde to.

1. otevřít zprávu

2. nad zprávou jak je odpovědět, přeposlat ... je úplně vpravo další akce, když tam kliknete rozroluje se nabídka a úplně dole je volba uložit celou zprávu

3. takto si uložíte všechny potřebné zprávy do nějakého adresáře

4. nová zpráva a do ní všechny maily připojíte

5. hotovo *placni*

hodnocení

Ne ne ne ...

To by mohlo vypadat že sem tam něco upravoval. Já to potřebuju poslat tak aby to nešlo zpochybnit...

Jedná se o stížnost na úřad. Nadřízenému úřadu toho úřadu chci přeposlat komunikaci s tím úřadem na kterej si stěžuju...

Zatím to tak nehoří a myslím že ani nebude vadit když přepošlu každej zvlášť ale zajímá mě to i kvůli jiné komunikaci.

Kámoš mi občas pošle nějakej článek na nějaký téma a já když jich je víc na jedno téma bych je rád přeposlal někomu jinýmu...

alf*

ale to přeci jde upravit i jednotlivě přeposlané

hodnocení

Robe když ono se to uložilo do OUTLOKU... Nebo někam úplně jinam nepoznám to...

Asi bude lepší když je přepošlu každej zvlášť...

Tak to vypadá že svejma dotazama na počítače vždycky rozpoutám debatu ale ve výsledku to stejně vzdám protože je to na mě moc moc složitý(že jo Kytičko) *plac**plac**plac*

rob*

Tak si vytvořte na ploše novou složku a do ní všechny maily uložte, nikam by se neměly ztratit. A potom je v nové zprávě připojíte právě z této složky a mělo by být vše OK

papene*

Tak si otevřete seznam a z Outlooku si to přepošlete.

hodnocení

No nic .

Je to na mě už moc složitý takže to budu radši přeposílat po jednom... Ach jóóóóóóó´... *zed**zed**zed*

hanher*

Tak jim pošlete obrázek- udělejte screen...

rob*

nehažte flintu do žita, jestli to nehoří, určitě se k cíli proklikáte :)

hodnocení

To už vůbec neumím...

hanher*

Otevřete mail tak, by jste viděl veškeré důležité údaja v něm obsažené.

Stiskněte tlačítko Printscreen- vedle F12.

Toto okno si minimalizujte, a otevřete malování.

Až bude otevřené, stiskněte Ctrl(vlevo dole) a V.

Zobrazí se Vám obraz celého monitoru, včetně toho mailu, a vy nahoře vyberte soubor, dále uložit jako, a uložte si to třeba na plochu.

Tento soubor můžete poslat jako přílohu.

papene*

Teď nechápu já.K čemu bude screen?*nevi*

doplněno 01.04.10 14:13:

Aha, jako důkaz.*haha*

hanher*

Takto má ty maily "černé na bílém""

Moje odpověď se netýká odesílání mejlíků, ale snímnutí obrazovky kdyby jste něco potřeboval ukázat s čím si nevíte rady. Tady na poradně mě doporučili program Pickpick. Je to velice jednoduchý program na nainstalování a jednoduše snímne obrazovku a vy jen zadáte kam - většinou to dávám na plochu. Při instalaci si zadejte čestinu. Pro použití je třeba tento program mít zapnutý. Zapnu jej a shodím na dolní lištu. A když chci něco snímnout, tak jen zmáčknu nahoře vedle F12 PrtSc a je to snímnuto na obrazovce. Může si s tím hrát a učit se vkládat texty, oříznout, zmenšit, označovat něco šipkou atd. Když jsem si jej nainstalovala já, tak už to zvládne každý.

slunecnice.cz/... - upozorňuji, že je zadarmo.

Dokonce když mi přijde nějaký email třeba s prezentací nějakých snímků (třeba fotky světa), tak v daném okamžiku zmáčknu tlačítko a mám to jako fotku. Tu uložím na plochu a potom si přesunu kde potřebuju. Zkuste a nebojte se toho.

hodnocení

Stáhl sem si ho do C:Documents and SettingsAdminDokumentyDownloads.

Jak tam najdu tu češtinu? Jak ho dostanu na plochu nebo radši na hlavní panel?

Musím ještě něco pořešit, ještě se ozvu a snad to dáme dohromady.

Lujsi, kdyby nám to nešlo, tak nahoře v poraďte je vnitřní pošta, dejte napsat nový vzkaz, najdětě moji zkratku jarm a napište mi svůj email, řešili bychom to jinak.

Odstranila bych PicPick stažený program - levým tl. myši dát odstranit. Je to jen stáhnutý program, který jde rychle odmazat. Zkusila bych znovu stáhnout - zdarma (dowland ingnoruji)

Na ploše programu (alespoň mě) se objeví první ikona tohoto programu s názvem PicPick-instal. KLiknout, dát spustit

V angličtině se objeví next (další), tak kliknout. Objevila se mi sama cesta C:Program FilesPicPick - dát next a objeví se na ploše ta správná ikona (stejná jen dalšího textu). Odkliknout a tam je jazy - dát češtinu a zakliknout - spuštění programu při startu a zakliknout vytvořit ikonu na ploše.

Ozvěte se, jak to dopadlo - třeba přes vnitřní poštu.

doplněno 11.04.10 16:43:

Odborníci přes programy se třeba budou usmívat jak to píšu, ale jsem starší amatér, tak mi přijde taková rada "po lopatě" vhod.

hodnocení

Mám to tam v češtině. Vypadá to pěkně. Jenom mám strach že se s tím nenaučím dokud mi to někdo neukáže ...

Lujsi, fakt, pohrejte si. Vysviťte si na obrazovku nějakou fotku, nebo jakýkoliv mejl a hrajte si. Vložte si text, označte šipkami nějaké místo, zkuste si to zmenšit atd. Potom dejte uložit. Navídne Vám to nějaké nesmyslné číslo, to odstraníte delete a napíšete třeba pokus 1 a dáte uložit. Potom se můžete podívat co jste vytvořil. Když to budete někomu posílat, tak jak v emailu, tak v poradně program dává možnost procházet, to znamená, najít ten správný obrázek a hledáte podle názvu. Když s tím budete pracovat, budete vědět, kde se ty nasnímané obrázky ukládají a budete hned vědět kde je najít. Taky jsem zkoušela a zkoušela, ted na to nedám dopustit. Přijde mi třeba přeposílací mejlík divy světa, kde buď odklikáváte nebo to jde automaticky. Když automaticky, tam v daném okamžiku, kdy je to obrazovce, stisknu tlačítko a mám to jako fotečku. Nebojte se. Když tak písnětě.

11.04.10 17:34

třeba

Odeslání více emailů v jednom
kytka*

jarm jste šikulka*hej*fakt*palec*

Jéééééééééé to mě ale moooooc těší, když mě někdo pochválí. Díky Kytko a přeji hezký zbytek neděle.

kytka*

Já to hrozně obdivuji ty piplačky, kdo to umí, nějak na to nyní nemám buňky.To příjde po dovolené ,až budu ukládat fotky tak budu vymýšlet-DOUFÁM:D

Já to mám jak plyšovýho medvídka. Když je mi nějak smutno, hraju si. Z dovolených a různých výletů si dělám v Picasu koláže. Vyberu si tak 20 fotek, které to vystihují, vytvořím dílko, vytisku a dám do klip rámečku a šupnu si to na chalupu. Potom to zase jednou za rok vyměním, staré dám do složky. Prostě - kdo si hraje - nezlobí.

hodnocení

Jarm je to od vás moc hezký ale já pokud to neuvidím jak se to dělá tak se to nenaučím...

Možná je někde na netu nějakej videonávod.

hodnocení

Jarme paráda.

Začínám se to učit. už sem tam něco vložil. Mám ale pocit že celou stránku poraďte.cz s 10-15 odpověďmi tam nedám.

Zobrazilo se mi to uložený v nějakým frame.

doplněno 11.04.10 19:26:

A to sem si zkoušel jenom hrát.

Lujsi, paráda. Já už na foťák natočila krátký videonávod, jenže ten soubor se mi nechce poslat na mejl, protože je velký. Tak nevím co s tím.

Držím palečky! Já mám ukládání na plochu, můžete i do dokumentů atd. to, co Vám to nabízí při ukládání. Jinak nahoře je ve taková šipka tak jako ve wordu na vracení se zpět, když třeba něco špatně napíšete nebo chcete třeba jinou barvu písma atd.

hodnocení

Nešlo by ten soubor nějak rozdělit?

To se Vám řekne, nejsem žádný profík, musela bych jít do programu na stříhání videí. Už jsem to dlouho nedělala. Spíš natočit znovu po částech. Fakt si s tím nevím rady, navíc se to blbě točilo v jedné ruce foťák a klikat, ale zkusím to znovu. Ale půjde to poslat jen přes mejl - asi. Tak chvilku, já to zkusím po částech.

hodnocení

Jarmo s tím si nedějte moc velkou hlavu.

Já myslel že to někde pohledám na netu... *pivo*

rkm.czechian.net/...

Dala jsem všechno do 6ti malých videí, ale ani tak - po jednom souboru to nešlo odesílat. Škoda. POřád jsou velké.

hodnocení

Pěěěěěknýýýýýý... *hej**palec*

Lujsi, rádcové jiní a v oboru dobří mi poradili jak na to. (Já to tak hned nevzdám)! Je to všechno nachystáno, pokud mi budete chtít sdělit přes vnitřní poštu mejl, zašlu Vám všechna videa. - A zase jsem obohacena o nějakou zkušenost s internetem.

hodnocení

Milá Jarmo, já jsem to až do půl jedenácté večer sledoval.

Potom sem šel spát. Neměla ste si s tím tolik lámat hlavu.

Děkuju... *slunce**slunce**slunce*

webmasterwwwrodxfcz
hodnocení

0x

Zasvěcená a vyčerpávající odpověď je na : anidavos.webzdarma.cz/...

hodnocení

Jejda.

Zkoukl sem to jenom v rychlosti. Nebude to nic jednoduchýho.

Původní otázka zněla Chtěl bych odeslat v jednom emailů několik emailů. Půjde to nebo musím přeposílat každý zvlášť?

Teď to vypadá úplně jinak.

Já sem měl původně na mysli jenom nějaký jednodušší přesunutí jako když tady dávám víc odkazů na www do odpovědi.

Jinak je to tady móóóc bezva. Když něco nepomůže mě tak to určitě pomůže někomu jinýmu...

pravdomluvny*

Luis, já bych texty těch mailů zkopíroval chronologicky do dokumentu Wordu a poslal to jako přílohu mailu. Myslím, že z nějakých zásahů do textu Tě nikdo podezřívat nebude. Ostatně zasáhnout do textu jde i v případe přeposlání zprávy.

hodnocení

To bych musel vědět jak se to dělá.

To už je na mě moc. Já to všechno nezvládám. Ach jóóóóó...

pravdomluvny*

Jak zkopírovat text :

Otevřeš mail, text který chceš kopírovat označíš (s přidrženým levým tlačítkem myši jej "zatáhneš"), pak na ten označený text klikneš pravým tlačítkem myši a dáš "kopírovat". (Nebo stiskneš na klávesnici Ctrl + C). Potom otevřeš WORD , klikneš pravou myší do prázdného dokumentu a dáš "Vložit" (Nebo pouze klikneš do prázdého dokumentu, aby tam blikal kurzor /svislá čárka/ a stiskneš na klávesnici Ctrl + V)

hodnocení

No jo , co když je ale mejl dlouhej na několik monitorů pod sebou.

Když dojedu na konec prvního monitoru a chci ho dál(ten monitor) pootočit směrem dolů tak se mi označenej text vymaže.

Jedině to kopírovat po odstavcích. Ale to už je asi jednodušší přeposlat ty mejli po jednom.

Já sem to přesně věděl že se do toho hrozně zamotám...

pravdomluvny*

Nevím, proč hledáš problémy kde nejsou. Prostě klikni před první písmeno, drž tlačítko myši, zatáhni celý první řádek a pak táhni myší dolů. Klidne najeď kurzorem až na spodní lištu, pokud je text dlouhý. Označíš ho celý.

papene*

A co Ctrl+A a zkopíruje se celá strana;)

výborně papene - to je ten nejjednodušší způsob, dát potom pravým tl. myši kopírovat a hodit na word a zase kliknout pravým tl. myši a dát vložit.

pravdomluvny*

Ctrl + A funguje, ale pouze pokud dá před tím "Odpovědět" a bude kopírovat z této stránky, kde klikne před text. Jinak se mu při Ctrl + A označí celá www stránka.

papene*

*ee*lujs dáváš moc dotazů.Než se naučíš jednu, už dáš další.*sok*To by v tom měl hokej nejspíš každý.Ber to popořadě.;)

hodnocení

Mezi dotazy uplynuly skoro 2 týdny.

hodnocení

Sám tomu nemůžu uvěřit.

Právě se mi povedlo celou tuhle otázku i se všemi odpověďmi dostat do Wordu. Dělá to 13 stránek. Jinak, udělal sem to tak jak popisoval pravdomluvný. Ještě vědět jak se to v tom wordu ukládá. Když sem to rušil pravým červeným křížkem tak to chtělo jestli to chci uložit, tak sem to uložil.

Potom vyzkouším to co popisuje papene a bude.

Všem vám moc děkuju za velkou trpělivost se mnou. *palec**palec**palec*

pravdomluvny*

Ve Wordu se ukládá pomocí volby Soubor - Uložit /nebo Uložit jako/, nebo přes ikonu diskety v horní liště a nebo jak jsi to udělal Ty - při zavření dokumentu se Tě to zeptá a Ty dáš Uložit. Doufám, že jsi to řádně pojmenoval a že sis zapamatoval, kam jsi to uložil! :)

hodnocení

Kde ten Soubor- Uložit/nebo Uložit jako najdu? Já tam vidím jenom Domů, Vložení, Rozložení stránky, Odkazy, Korespondence, Revize a Zobrazení. To bude určitě nejjednodušší ta Disketa.

pravdomluvny*

Word - Uložit

doplněno 12.04.10 21:38:

Základy ovládání Wordu například zde:

word-navod.sweb.cz/...

Odeslání více emailů v jednom #2
hodnocení

No jo já mám WORD 2007.

Dal bych sem obrázek ale zatím ho umím jenom oskenovat.

papene*

Tak ho vlož podle návodu na horní liště poradte.cz.*klik*Klikni na FAQ a tam je návod originál jak sem vkládat obrázky.

hodnocení

Díky. Zkusím zítra odpoledne teď už musím jít spát.

Dobrou noc...*dril*

další

doplněno 13.04.10 08:41:

přehozen postup - toto je druhý krok

Odeslání více emailů v jednom #3

hodnocení

0x

pro luise návod

Odeslání více emailů v jednom #4

hodnocení

0x

A podobný způsob odesílání příloh k emailům

Odeslání více emailů v jednom #5

hodnocení

0x

2.krok o odesílání příloh v emailu

Odeslání více emailů v jednom #6

hodnocení

Tak to zkouším s vkládáním obrázku do odpovědi. Snad se zadaří...

doplněno 13.04.10 14:17:

Fííííha podařilo se. Konečně...

Odeslání více emailů v jednom #7

hodnocení

A táááákhle bude vypadat můj počítač.

doplněno 13.04.10 14:23:

Tak opět se nepovedlo... *zed*

hodnocení

Tak znova.

Takhle bude vypadat můj počítač...

doplněno 13.04.10 14:26:

To je hrůza zase nic... *zed**zed*

Výborně...

Zkuste pomalu a přesně podle toho návodu a jak jste do dělal. Obrázky nejdou vkládat v doplění otázky, pouze když odpovídáte třeby vy sám sobě. Nebojte se a zkuste znovu. Všecho co se Vám podaří si hned zapisujte.

hodnocení

Myslím že si s tím dám den nebo dva pauzu.

Mám toho moc a už mi to leze krkem..

Ale všem moc DĚKUJU ... *pivo*

doplněno 13.04.10 16:04:

Tak to je dobrýýýýý.

Teď to vyšlo hned napoprvé...

Odeslání více emailů v jednom #8

To mám tedy radost když vidím tu krávu ... výborně, výborně!*placni*

papene*

*hej*jarm, dobrá práce-blahopřeji.*palec**uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]