Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mailová pošta mi nejde

Od: babkazov® odpovědí: 36 změna:

Potkalo mě neštěstí.*plac*Včera a dnes mi nefunguje pošta na Seznamu, Mail cz. Mám tam pár nových mailů a nejde mi to otevřít. Točí se kolečko a píše, že nahrává a pak nechá monitor prázdný, bílý. Jen v levém horním rohu je [AD] a jinak nic.*zed*Pomožte mi, prosím vás, ale hoooodně polopatě, co mám udělat. *plac*Děkuji

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x

:)Jen střelím.A co bod obnovení?Ten jste zkusila?

hodnocení

To mi dáváte těžkou otázku. Co to je bod obnovení?*hi* Jsem doma sama a nemám se s kým poradit. A než příjdou mlaďoši. . .

papene*

:)Vlevo dole start>všechny programy>příslušenství>systémové nástroje>obnovení systemu

vybrat datum kdy vám maily fungovaly a kliknout.Jen se pomodlit a počkat na výsledek.Nic na tom není.

doplněno 01.04.10 12:21:

*nevi*Proč né.Tím nic nemůže zkazit.

marenka*
hodnocení

2x

Co se z mailu jen odhlásit, pak zase přihlásit ;) A obyčejný restart funguje na hodně problémů

hodnocení

jj,to jsem udělala včera i dnes jako první. *hej* Ten bod obnovení jsem šťastně našla, ale nejde mi ťuknout na jiné datum. Zaťal se a nedá

papene*

Jiné datum musí být zvýrazněné, nebo si ho musíte vytvořit sama.

hodnocení

Našla, udělala email.seznam.cz/... Toto se mi objevilo ale, ostatní je bílé, maily žádné

marenka*

Já bych si zkusila poslat mail, z jiné schránky *nevi*

hodnocení

Jo poslala a nic se nestalo. Je to stejné

papene*

A co se Vám objevilo?Zase prázdno?

marenka*

Tak už mě napadá jen jedno, jestli nemáte tuhle schránku přesměrovanou na druhou schránku. Já to tak mám ;). Ze staré- .seznam.cz mi maily chodí na gmail.com. Někdy na seznamu vidím, že mám přijaté tři zprávy, ale jakmile ho otevřu, zprávy odfrčí na gmail.

papene*

Tak mně seznam někdy zblajzne Outlook Express.*smich*

doplněno 01.04.10 12:54:

A vy můžete poslat mail normálně?

hodnocení

Ne ne, ale že se mi neobjevuje vůbec nic!Ani všecko to-Došlá pošta, Odeslaná, Koš a Nastavení a vůbec nic. Bílá obrazovka

doplněno 01.04.10 13:11:

Já teďka Vincenta vypnu a na celou poštu a na stres okolo se vykašlu. Možná, že lítá něco ve vzduchu a chyba je úplně někde jinde. A v neděli, příjdou mlaďoši.*hi* Oni mi to určitě opraví a já jim za to uvařím bezva oběd-pečená kačenka, zelíčko, houskový i bramborový knedlíček a pivínko. A taky Hraběnčiny řezy ke kávě. A bude!:D Tak se nervuju, že tlak mám až na půdu a pokouší se o mě mrtvice. To mi to za to nestojí.*plac*Děkuji vám

papene*

On se někdo fundovaný určitě ozve.Nebojte.*mala*

za takovou odměnu bych do Ostravy jezdil i já... dědekodke, teda od Košic...jen koňak mi tam chybí...

drží palce Hejkal

hanher*
hodnocení

2x

Zkuste se přihlásit přes jiný prohlížeč.

bena*
hodnocení

0x

Já myslím že v počítači bude nějaká mrcha, která blokuje spojení. Proto zkuste stáhnout program Hijackthis a hoďte sem log z programu. Já si na to posvítím.

Jak zacházet s programem HijackThis?

Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a vložíme na fórum. Pak se na to mrknu.

Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

papene*

bena pouč neznalou.K čemu všemu je tento program?*placni*

marenka*

Pap, bena Vám řekne, co máte v počítači špatně, to vyhodíte a máte klid.. Taky mi pomohl ;)

papene*

JJ při mé štěstí bude vše špatně (nebo část) a já si půjdu hodit mašly.To by se Vám hodilo.*bum*Tůdle*fn*

bena*

Tak já se z logu programu dozvím

-jakou verzi operačního systému WIndows používáte

-jaká verze Internet Exploreru je nainstalovaná

-jaké programy na počítači běží

-tímpádem poznám, zda-li na počítači běží antivir, antispyware, firewall a další bezpečnostní programy

-jaké doplňky jsou nainstalované v Internet Exploreru

-jaký vyhledávač v Internet Exploreru je používán

-jaká domovská stránka je nastavená

-jaké programy jsou automaticky spuštěné po startu počítače

-jaké služby běží

Já se na to podívám a co mému očku se líbiti nebude, budiž fixnuto bude.

papene*

*sok*Tý jó.A barvu ponožek to nepozná?Šikovný bonzáček.Díky za vysvětlení.

hodnocení

0x

Nikdo tu ještě neřikal o smazání cache prohlížeče- pro explorer- nahoře: nástroje, možnosti internetu, historie procházení, odstranit

marenka*

Já když rozbalím nástroje, tak tam mám jenom "vymazat" nedávnou historii. To je to samé ne? *hi* Tak jsem to udělala a herdek jsem odevšad odhlášená *ee*

doplněno 02.04.10 10:27:

tomu říkám škodolibost :-P*smich*

To neni škodolibost, ale občasná nutnost. Tak tam bude ještě něco jako dočasné soubory a to dejte odstranit. Případně stáhněte z netu ccleaner a ten to taky promaže. Ale nejdřív to zkuste najít

marenka*

Díky, podívám se. Ta škodolibost byla myšlená na Papen, jak se mi smála *hi*;) Jen jsem to dala špatně. *zed*

papene*
02.04.10 12:19

*haha**pivo*

papene*

*haha*:D*frajer**ua*

doplněno 02.04.10 10:29:

To je místo včerejšího aprílu!*pivo*

hodnocení

Pořád je to stejné, čistá obrazovka se všemi těmi lištami okolo. Vůbec si netroufnu cokoliv udělat, určitě bych to jen pohnojila. *zed* Až příjdou v neděli mladí, posadím k tomu vnuččina přítele a ukážu mu vaše rady. Určitě mu to pomůže, nenajde-li chybičku vloudilou, sám.*uf* Taky si myslím, jestli tam není nějaká mrcha. Toho se bojím nejvíce. Ale já neotvírám nic, co neznám a nevím od koho to je. *jasne* Jste velice laskaví a já vám děkuji.

Hmmm, jestli chceš tak mě nech kouknout k tobě do pc- přesněji ukážeš obrazovku:
teamviewer.com/... vpravo je takové zelené Download now, its free. Tím stáhneš ten program, spustíš, dáš jen RUN (nemusíš instalovat), napíšeš mi do vnitřní pošty ID které ti to ukáže a heslo (password), já se připojím pokud mi to teď půjde a naklikám to co jsem psal, případně ti tam natáhnu i ten ccleaner, ty uvidíš co dělám, kdykoliv mě to můžeš vpravo dole vypnout, no a jakmile skončim a ty vypneš ten program tak se k tobě už nedostanu a při příštim spuštěním je i jiné heslo.

Případně pokud tohle uskutečníme tak nech spuštěnou tu stránku ať vidím jaké to je

papene*

*placni*To je moc dobrý prográmek.Taky mi pomohl.*palec*

hodnocení

Moc děkuji, ale nedokážu to. Bojím se úplně moc. Vím, že nesmyslně, ale bojím, nedokážu to. V nejhorším vás poprosím až to mladí nesvedou. Jo?!

Nu v pohodě. Každopádně opravdu se to jen stáhne, dá se run a napíšeš mi id a password. :)

hodnocení

Včera večer strčil do dveří hlavu zeť. Hned jsem ho zahnala k počítači. A mladý pravil, že to není chyba v pc, tedy ani moje,*ua*že je chyba úplně někde jinde. Prý na trase nebo co to povídal. Byla jsem štěstím bez sebe, protože jsem se bála, že jsem si to pokazila sama, že jsem to vyzkratovala *haha* Jsem pouhý uživatel a to ještě velmi, velmi slabý a asi to tak už navždycky zůstane. To, co potřebuji, to si na internetu vždycky najdu a když se něco nového naučím, jako třeba zkopírovat nebo vložit, jsem štěstím bez sebe. Je to bezva hračka a taky prostředek, jak se sblížit se spoustou lidí.*palec**hej*A tak si taky uvědomuji, jaké mám štěstí, že jsem se toho dožila a že si to mohu dovolit a že se to můžu, alespoň trochu, naučit. *hi*Ještě jednou vám všem vřele děkuji *slunce*a přeji krásný slunečný den a krásné Velikonoce

papene*

A co s tím teda udělal, nebo se to spravilo samo?*nevi*

hodnocení

Včera se mladý někam doklikal, ale už měli po službě. Já to nechám na zítřek na vnuka. Mám v poště nějaké přeposílané mailíky, takže na ně nespěchám. Hlavně, že jsem to nepokazila.*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]