Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Office - je potřeba originál?

Od: set odpovědí: 7 změna:

Mám na Vás takový dotaz. S přítelkyní se přeme o to, kdo z nás má pravdu. Jde o to, že máme nový notebook, kde není MS Office, a přítelkyně tvrdí, že musíme koupit originál, že kopii poznají a že je to piráství. Dá se poznat, že je MS Office pouze kopie. (Jedná se o MS Office 2000)

Podle mého názoru to poznat nelze, nejsou tam žádné aktualizace.

P.S. Originál Windows to má.

Ale co si o tom myslíte vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

MS Office se musí také aktivovat.Velký bratr od MS Vám software prověří a uvidíte sami.Možná když se Vám podaří sehnat MS Office 2000 Premium,ale nejsem si jistý.

hodnocení

2x

Poslechněte přítelkyni a kupte si originální software. Ušetříte si spoustu starostí.

alf*
hodnocení

2x

poznat to samozřejmě lze, aktualizace také nějaké existují, ale pokdu se nepletu tak 2000 neměly aktivaci a tedy se kradou snadněji než novější, tuším verzí 2003 počínaje. Pokud někde seženete tu domácí verzi office 2007 asi za 1300-1600 doporučuji, je to pokrok. Pokud to máte jen na takové to domácí, však víte, zapsat si spotřebu plynu tak zcela postačí legální a zdarma openoffice openoffice.cz/...

bena*

Nebo místo OpenOffice použivá známý IBM Lotus Symphony. Ale já upřednostňuji Office od Microsoftu.Ty ostatní Office nejsou tak dobré, byť pro méně náročné uživatele zcela postačí.

IBM Lotus Symphony je navíc oproti OpenOffice přehlednější.

IBM Lotus Symphony stahujte zde: download.chip.eu/...

celp*
hodnocení

0x

Mám docela důležitou radu.Vždycky když chcete cokoliv istalovat na PC čtěte licenční ujednání a pak se rozhodněte sám.

bena*
hodnocení

0x

Office 2003 se také nemusí aktivovat (nebo alespoň FrontPage).

Já místo Office 2000 spíš doporučuji novější Office XP nebo Office 2003.

Jinak mám dokonce legální verzi Office 95, která je ještě na disketách, což dnes je už docela historický kousek.

Alenyní mám legální Microsoft Office 2007 a Microsoft FrontPage 2003.

Ještě pohledáme pár lidí a nakonec poskládáme jeden počítač plný legálního software :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]