Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba aktualizace

Od: jaar odpovědí: 9 změna:

dneska se mi nezdarila aktualizace od wind. ve spravci rizeni mi to hlasi aktualizace windows XP KP 980182-IE7 se nezdarila ... neni dostatecny prostor *nevi* ( ram? mam4Gb) a druha zprava je kod chyby 0*80070008 nevite jak to opravit? ma XP sp3 dik

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nemáte na disku málo místa?

jaar
hodnocení

na systemovem mam 90GB volneho

hanher*

Ještě se zeptám, možná to bude blbost, kolik tam máte oddílů?

jaar
hodnocení

dva ,,C" celkove 146 volne 90,5gb a ,,F" celkovy 319gb volny 303gb

jirbar*
hodnocení

0x

Když je malý prostor tak je asi malé, nebo přecpané "C".

bena*
hodnocení

0x

Zkuste stáhnout program Advanced SystemCare a jeden krát za týden čistit počítač.

V programu je položka Další nástroje - tam najdete ukazatel vytížení a čistit paměti SmartRam.

jaar
hodnocení

zadna zmena:( pameti mam volny dost...

alf*

mrkni windows.microsoft.com/... a zkus projít ty body

firewall, ochrany, antiviry ... jak je popsáno v support.microsoft.com/...

jaar
hodnocení

dik , tam jsem pred tim byl , bylo zajimave ze do pulnoci me aktual. nesla ale jak bylo 00:07 tak normalne probehla. nic jsem nevypinal.firewall apod. (to jsem pred tim udelal a nepomohlo) Tak snad bude vse v pohode...Diky vsem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]