Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvánění na mobil zdarma

Od: shaki* odpovědí: 29 změna:

prosím o radu kde mohu zdarma stahovat kratke vyzvánění na mobil nějaka stranka nebo adresa?děkuju

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zedge.net/... tady toho je hrozne moc! :) vse zdarma v mp3 ke stažení.

papene*

jenikbarchov

moc dobrý odkaz.Hned jsem využila.Dík*palec*

arimas*
hodnocení

2x

vibracni vyzvaneni je nej.. venku stejne hudbu neuslysite kdezto vibrace ucitite .. a kdyz jste nekde v budove tak vibrace nikoho nerusi oproti doternym melodiim.

a doma se pred nikym "vytahovat" vyzvanenim nemusite takze postaci cokoliv aby jste telefon slysel z jineho pokoje *smich*

papene*

Jestli má infra může to zkusit přes jiný telefon.Z telefonu do telefonu.

hodnocení

0x

Nemá cenu tu vypisovat všechny adresy, normálně si napiš třeba: vyzvánění na mobil, nebo vyzvánění do mobilu, nebo zvuky do mobilu, na webu je velké množství zvuků a vyzvánění zdarma, jen si vybrat...

papene*

mobilni-hry-melodie-loga./...

mediacollege.com/...

mp3s.nadruhou.net/...

zdarma.org/...

http://beemp3.com/

A zbytek už sama.;)

doplněno 31.03.10 21:35:

*klik*bena trochu specifikace by neuškodila.Každý to nepochopí.Jsou tu i začátečníci,prosím nezapomínat.*modla*

bena*
hodnocení

0x

Já když chci vyzvánění do mobilu, tak si stáhnu nějou mp3ku a hodím to do mpTrimu a osekám to. Potom to přes Nokia PC suite hodím to telefonu.

pepass10
hodnocení

0x

hanulka.cz

svetmp3.cz

je jich spoustu

hodnocení

0x

Proč všude píšou ZADARMO když se musí posílat sms za minimálně 30,-Kč? *zed**zed**zed*

papene*

A jaký přímo odkaz myslíte?Já teď stáhla melodii a zadarmo.

papene*

*zed*Vždyť jsi včera psal, že tam chtějí platit?*haha*

doplněno 01.04.10 12:27:

Jo tak to má být pro mně?Já jen, že už jsi tam jednou napsal.

Papene včera jsi po mě chtěl který odkazy myslím tak je píšu...

hodnocení

0x

Papene napiš prosím tě kde jsi si stáhla jak píšeš včera ve 22:56..

Díky...

papene*

*placni*Zde: zedge.net/...

doplněno 01.04.10 16:36:

Vždyť jsem také hned tvůj odkaz chválila.*palec*

Fakt lepší odkaz na tapety,melodie,videa,témata do mobilů asi neexistuje... sice nekteré nejsou moc kvalitní ale da se mezi nimi najít pěkná perla :D Myslím že tam jsou i javahry ale mají nějaka omezení... (reklamy, délka hraní) ale melodie se suprově přehravají 3 kliknutí a mam ji v pc na disku a pak jen kabelem behem par vterin presunu do telefonu do spravnych složek ... opravdu super ... :) a že už jsem prošel odkazů s vyzváněními ,tapetami ,hrami a vším možným...

hodnocení

0x

To ZEDGE tam dal někdo jinej.

To je sice pěkný ale když nemám v tydlifóóónu internetovej prohlížeč nebo ho nemůžu připojit ke compu tak mi zrovna tenhle odkaz je ouplně k ničemu... *plac*

hm tak ted by mě zajímalo jak ty melodie do mobilu dostanes? pokud se nepripojís na wap a nebo telefon k PC... nebo más jeste moznost vydnat paměťovku a hodit to na ní... ve čtečce pokud máš čtečku...

doplněno 01.04.10 17:05:

btw. pokud nemáš internetovej prohlížeč ale máš wap tak je to jednoduchý... do oblíbených si daš tuhle adresu m.zedge.net/zcode a pak si brouzdas na netu az najdes nějakou peknou mp3ku kliknes na GET RINGTONE a pak tam jsou dve okýnka budto si jí stahnes do PC neeebooo si kliknes mobileweb direct download ... ono ti to napise nekolika mistný cislo pripojís se na wapu(gprs) otevřeš si výše uvedenou stránku a zadáš číselný kod a mělo by to frčet... platíš jen přenesený data...

papene*

Já chválila jenika za ten odkaz, aby jsme si udělali jasno.

*nevi*Nechápu, proč k ničemu.Na počítači si to poslechneš, dát uložit a potom si to stáhneš do telefonu.Stáhnout můžeš přes BT nebo kabelem.Kabel stojí pár korun.

Asi nemá kabel ani modrej zub :( jedina možnost je přes wap... (bo GPRS) Ja jsem to četl (děkuji za pochvalu *hi*) jen jsem musel reagovat pro ostatní že to je proste celkem kvalitní odkaz a hlavně stránka bez viru atd...

hodnocení

0x

Mám Nokii 5110, 1112 a Siemens MT50. Jsou to všechno starý krámy.

doplněno 01.04.10 20:36:

Jinak na compu sem to zkoušel už včera a dobrýýýýýý... *hej**hej*

Jasny takže hledejte melodie ve formatu "mid" protože mp3 nepřipadají v úvahu, BT ani kabel také ne.. takže nezbyvá než si najít na netu nejaky archiv mid souboru ten si projít a vybrat si nejake melodie , pak si vytvorit na webzdarma (například) web .. tam si ty soubory nahrat a pak pres mobil stahovat (treba to jde s MT50 - mel jsem jí taky ) nebo si najít přímo midy a opsat si adresu do mobilu... Jo pak je jeste 3.řešení :D koupit si nový mobil...

Na konci roku budu s t-mob. prodlužovat smlouvu tak z nich za 1 korunu vyrazím nějakej pořádnej mobil. Na novej bohužel nemám. Jsem chudej částečnej invalida...

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte si nějakou mp3jku a střihněte si ji pomocí mpTrim.

hodnocení

0x

Bohužel nevím ani co je mid ani mpTrim.

Už jsem tady navrhoval aby si každej tazatel mohl udělat nějakou poznámku o své gramotnosti v daném tématu... Od 1 do 5 (u mě PC 0).

bena*

MID= sekvence ve formátu midi - většinou to bývá vícehlasé vyznánění ale bez zpívání nebo jednohlasé vyzvánění aké bez zpěvu.

Mid (také mdi, rmi) funguje prakticky na každém mobilním telefonu.

Ovšem převést nějakou písničku do MID, MIDI, RMI je velmi těžké, taskže většinou si člověk musí sehnat noty a naťukat si to buď do nějakého programu, který z toho vyrobí mid soubor nebo některé mobily obsahují jednoduchý skladatel (většinou pouze na jednohlasou melodii).

mpTrim je program na stříhání zvukových souborů ve formátu MP3.

Todle je na mě fakt moc složitý...

bena*

No tady je nějaký článek na Wikipedii, snad budete chytřejší ;)

cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]