Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
resim takovy zajimavy problem Mam doma notebook a 2 pocitace - oba win. 7. Mam jiz delsi dobu pouzivany KVM switch, PS2 mys, PS2 klavesnici. Mezi 2 pocitaci vse funguje jak ma. Nemam zadny problem.
Pokud ale do KVM switch pripojim notebook je tu problem ... Abych mohl notebook pripojit ke KVM switchi, ktery ma koncovky na mys a klavesnici PS2, musim pouzit PS2 redukci. Jedna se o tuto: alza.cz/... ta z PS2 myse a klavesnice udela USB zarizeni.
Ale zde prichazi zmineny problem po pripojeni mi nefunguje mys. Klavesnice prekvapive funguje bez jedineho problemu. Zkusil jsem tedy mys pripojit naprimo bez pouziti KVM switche a mys stale nefungovala. Rekl jsem si ze tedy muze byt problem v redukci nebo mysi samotne. Pouzil jsem tedy svou starsi mys, shodou nahod uplne stejny model jako ta ma nova. A mys zacala fungovat spravne. Rekl jsem si, ze tedy bude problem v mysi a pripojil jsem starou mys do KVM switche. V tu ranu mi ale prestala fungovat ...
Prislo mi to hodne divne a tak jsem to vyzkousel nekolikrat. Vzdy se stejnym vysledkem. 2 identicky stejne mysi, jedna funguje naprimo s redukci, druha ne. Obe nefunguji s redukci pres KVM switch. Klavesnice funguje s redukci i KVM switchem bez problemu.
Abych vyloucil problem konkretniho zarizeni pripojil jsem redukci od notebooku k pocitaci, chovani bylo totozne.
A nyni bych potreboval poradit, kde mohu hledat chybu. Mam zkusit jeste 3ti mys, jine znacky a typu. Nebo koupit novy PS2 to USB treba jine znacky?
Predem diky za kazdy rozumny napad
Chyba je v redukci. Delsim laborovanim jsme v praci disli, ze funkcni redukce jsou tyto netra.cz/... ale i tak to neni spolehlive na 100%. Pro tebe bude spolehlive si koupit nove KVM.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.