Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivir? Popřípadě další příslušenství?

Od: saw* odpovědí: 8 změna:

Jaký je nejlépší dostupný antivir? Čemu dáváte přednost? a za který jste nejvíce spokojeni?

doplněno 31.03.10 15:38:

Myslím tedy bezplatný a volně stažitelný..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší antivir je ten, který nemusíš nikdy použít.

Jinak se dá doporučit AVAST nebo třeba AVG a to jak v placené, tak i v bezplatné verzi.

pepass10
hodnocení

0x

zkus bezplatnou verzi AVG je nejlepší

bena*

AVG je lhář.

Dobrá kombinace(zadarmo):

Antivir - avast! (případně Microsoft Security Essentials)

Antispyware - Spybot S&D (případně SpywareBlaster)

Firewall - Kerio Personal Firewall (případně Outpost Firewall)

Hlídač počítače - WinPatrol

jaar
hodnocení

0x

nedavno jsem cetl jeden testik kde z tech neplacenych byl prvni AVIRA 2. MICRO.WINDO,SECUR.ESSEN. 3. AVG 4. AVAST4.8 Z toho AVASTU bych vzal posledni verzi . Z tech placenych 1 norton 2 bitdefender 3. kaspersky. Osobne pouzivam Nortna 2010 zatim jsem spokojenej ale zalezi na tobe...;)

stahuj.centrum.cz/...

cannibl*
hodnocení

0x

jedná li se ti o free antivirus tak je možností několik:

avast, avira, AVG, microsoft security

Mohu doporučit AVIRU (v anglickém jazyce)- nemá moc možností pro nastavení,

AVAST- (v českém jazyce) - dobrý antivirový program. Jedná-li se o novou verzy avastu tak rozjhodně nedoporučuji instalovat další doplnky (firewall) jen samotny antivirovy program. Jsi li náročnější uživatel a používáš stahování se zdílené sítě tak budeš mít velké problémy. Dále by ti to dosti zpomalilo veškerý chod tvého pc při jakémkoliv prohlížení CD, Flash disku atd. I když to vypneš. Mam to ozkoušené a nechceš-li se s tím nějak patlat tak nainstalovat jen samotný antivirový program

AVG - nedoporučuji v žádném případě. Je to velký žrout paměti a spomalí ti pc tak že se z toho nevzpamatuješ

microsoft security - jen pokud maš legální windows jinak neinstaluj. Je v pohodě a mam s ním dobré zkušenosti. DSám měním antivirový program každý měsíc a testuji je

bena*

Co se týče avastu, lžete.

Já používám avast! Pro 5.0.xxx a mám k němu nainstalovaný Kerio PF 4.2.2.

Stahování ze sdílené sítě používám a žádné problémy nejsou.

Zpomalení počítače je minimální (AMD Athlon 64 2 GHz, 2 GB RAM)

Jít bez firewallu na net je hazard.

cannibl*

né nelžu!

Měl jsem nainstalovaný avast a to že nejsem začátečník. Vlezl jsem na sít a když jsem dal přetáhnout Tak m ito automaticky vyjelo že MS-dos bla bla bla

Vložil jsem tam CD že to překopíruji z CD do PC bez avastu jsem to měl překopírované za cca 1 minutu s avastem jsem to neměl překopírované ani né za 45 minut

Takže se nezlob ale ten firewall v avastu stojí za 2 věci ozkoušeno i na více strojích, takže nevykládej

I při vyplém režimu všechno fungovalo i když byx nemělo. Tento problém jsem neměl sám, takže to není jen má zkušenost. Dále je skupina lidí co je nespokojená s avastem a místo toho tam mají noda a je to nebe a dudy. Záleží k čemu ten antivirový program chceš používat a také na jakém operačním systém. Že to půjde na tvém oiperačném systému bezproblému neznamená že to půjde i na jiných os bez problému. To že ty s tím máš dobré zkušenosti neznamená že je bez chyb

doplněno 31.03.10 17:40:

firewall od microsoftu postačí.

bena*

avast! Firewall = hrůza, stejně jako od eseta, avg a dlaších komplexněbezpečnostních balíčků

Pokud počítač, který je připojený do internetu přes hardwarový firewall, tak ten od MS stačí.

Já používám nejnovější verzi KPF - 4.2.2.

Co se táče avastu - používám jej od roku 1998 (téměř 12 let) a nikdy jsem nemusel reinstalovat počítač nebo nějak s počítačem "šachovat".

A navíc uživatelům, kterým instaluji avast! na počítač tak josu spokojeni.

Zřejmě bude chyba někde mezi klávesnicí a židlí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]