Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhozené pojistky - nefunguje připojení

Od: surrsoo* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Zapojila jsem notebook do zásuvky, což udělalo jiskru a vyhodilo pojistky v celém domě. Po nahození pojistek jsem počítač opět zapojila (do jiné zásuvky), ale nefunguje připojení k internetu (bezdrátové). Restartovala jsem router i modem, ale pořád nic. Dříve se na seznamu sítí ukazovala pod jistým názvem, nyní se tam zobrazuje jen default, který hlásí, že nastavení počítače se neshoduje s nastavení zabezpečení připojení. Prosím o brzkou radu! Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

a na ten router se můžeš podívat? Z prohlížeče. Možná málo pravděpodobné, ale vypadá to jako by se resetoval, bude asi třeba nastavit, pokud to tak je. Počítač je předpokládám OK když vidíš ostatní sítě.

surrsoo*
hodnocení

Z prohlížeče, jestli myslíš..podle návodu přes takovou tu adresu 192.168.1.1, tak se ukazuje, že stránka nejde zobrazit.

alf*

to doufám zkoušíš přes kabel, ne bezdrátově

hodnocení

0x

prozatimně propojte modem natvrdo kabelem s PC . . . Modem vezměte někam,kde se na něj někdo podívá. Je to divný v zásadě by to mělo fungovat. Pokud se nepletu router má tlačítko reset, možná bych jej vyzkoušel pokud tam je . . . . Mě to po výpadku elekřiny funguje bezprobl . . . ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]