Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poštovní program

Od: tesyk* odpovědí: 2 změna:

Používám program Outlook (už to divný slovo...)2003 a moc mě nevyhovuje. Je tam spousta funkcí co nepotřebuju a teď při obnovování zálohy to po mě chce nějaká práva a vůbec, mám ho dost. Můžete mi poradit nějaký jiný, jednoduchý a spolehlivý? Nepotřebuju úkolovat sebe, ani rodinu, stačí mi aby obsahoval adresář, uměl stahovat a odesílat poštu a šel jednoduše zálohovat a hlavně zpětně zálohu obnovit.

Dík za info.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžeš zkusit třeba Thunderbird; je zdarma.
www.mozilla-europe.org/cs/products/thunderbird/

hodnocení

0x
To co řiká spider je jedna z možností...další je třebas začít používat outlook expres- má míň funkcí než outlook a je vlastně taky"zadara",zálohovńí je jednoduché,stačí si překopírovat soubory s poštou (jenže to lze i s outlookem,nevim co jsi měl za problémy-v práci používáme outlook2000 a bězně někomu přetahuju poštu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]