Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mohu nabít notebook

Od: sky odpovědí: 7 změna:

Dobý den

Chěl bych se zeptat jak mohu nabít notebook, když nemám nabíječku .

Notebook je uplně vybitý a zapoměl jsem v nšm CD.

děkuji za odpověd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

briketa007*
hodnocení

2x

Pokud potřebujete jenom to CD... lze to udělat takto.

Na CD/DVD romce je taková malá dirka zhruba o průměru do 1mm. vezměte třeba sponku nebo něco obdobného a strčte to do té dírky (cca 1cm). CD mechanika se Vám otevře.

mowla*

Naprosto přesně... ;)

BTW - notes bez nabíječky asi nedobiješ - ale můžeš si půjčit nabíječku od někoho - konektory často souhlasí (rozměrově myslím), zapojení je skoro obecně totožné...

doplněno 11.12.12 17:26:

O jaký jde notes?

doplněno 11.12.12 17:38:

Typ je tajný? 8-)

doplněno 11.12.12 18:15:

Win 7 je operační systém... Dell je výrobce... Delly, které jsem měl ´v ruce´, dirku na nouzové otevření mechaniky mají... Takže mne zajímal typ notesu (Dellů je... - czc.cz/... ;) )

sky
hodnocení

notebook Dell

sky
hodnocení

sky
hodnocení

já tám bohižel žádnou dírku nemám je tam jenom díra na cd/dvd

tak nevím počítačům po tehnické stránce moc neruzumím

praivo*

Vyfoť to (čelo vypalovačky).

doplněno 11.12.12 17:32:

Ta vrchní tečka je tam omylem, nic neznamená.

Jak mohu nabít notebook

praivo*
hodnocení

0x

Takže nejde o nabití, to je dobře.

"Roztáhni" kancelářskou sponku na papíru tak, aby měl zhruba 2 cm rovného drátu. V čele vypalovačky je někde malá dírka s průměrem kolem milimetru - strč do ní tu narovnanou sponku a lechce zatlač a povol, zámek se odemkne i bez zapnutí notebooku.

doplněno 11.12.12 17:14:

Sakra, pozdě :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]