Nejste přihlášen/a.
Dobý den
Chěl bych se zeptat jak mohu nabít notebook, když nemám nabíječku .
Notebook je uplně vybitý a zapoměl jsem v nšm CD.
děkuji za odpověd.
Pokud potřebujete jenom to CD... lze to udělat takto.
Na CD/DVD romce je taková malá dirka zhruba o průměru do 1mm. vezměte třeba sponku nebo něco obdobného a strčte to do té dírky (cca 1cm). CD mechanika se Vám otevře.
Naprosto přesně...
BTW - notes bez nabíječky asi nedobiješ - ale můžeš si půjčit nabíječku od někoho - konektory často souhlasí (rozměrově myslím), zapojení je skoro obecně totožné...
doplněno 11.12.12 17:26:O jaký jde notes?
doplněno 11.12.12 17:38:Typ je tajný? 8-)
doplněno 11.12.12 18:15: Win 7 je operační systém... Dell je výrobce... Delly, které jsem měl ´v ruce´, dirku na nouzové otevření mechaniky mají... Takže mne zajímal typ notesu (Dellů je... - czc.cz/... )
já tám bohižel žádnou dírku nemám je tam jenom díra na cd/dvd
tak nevím počítačům po tehnické stránce moc neruzumím
Takže nejde o nabití, to je dobře.
"Roztáhni" kancelářskou sponku na papíru tak, aby měl zhruba 2 cm rovného drátu. V čele vypalovačky je někde malá dírka s průměrem kolem milimetru - strč do ní tu narovnanou sponku a lechce zatlač a povol, zámek se odemkne i bez zapnutí notebooku.
doplněno 11.12.12 17:14: Sakra, pozdě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.