Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
po delším brouzdání na internetu se mi šíleně zpomalí PC- využití paměti je na samém vrcholu, a já musím Firefox restartovat, a pak je to dobrý.
Je to možné nějakým nastavením překonfigurovat tak, aby se mi už tohle nestávalo?
Stává se to většinou v těch nejnevhodnějších možných chvílích...
O zbytečné rady typu:přejděte na jiný prohlížeč, kupte si víc RAM, nebo kupte si nový počítač opravdu nestojím.
Předem Vám všem moc díky
Zrovna jsem si na jinem vlakne precetl zajimavou radu:
sondaw:Nemohla jsem si naříkat na FF 3.016 a stejně tak si nemohu naříkat na 3.018, nemám s tím vůbec žádný problém, funguje mi i se všemi doplňky stejně dobře, jako dřív.
Pokud se výrazně zpomalí načítání stránek, zkus prográmek SpeedyFox, který FF optimalizuje na jedno kliknutí a během několika sekund, zlepšení je viditelné
ta Mozilla po nainstalování toho programu běží opravdu rychle.
Dávám bodík, a doporučuji i ostatním uživatelům, za 2min je to i nainstalovaný, a výsledek opravdu grandiózní ![]()
zbytečné rady .. no ale pokud máš nějaký muzejní kousek se 128 mega RAM tak to bude asi jediné řešení. Já tohle beru zlo FF, prostě paměť zabírá a zabírá a neuvolňuje, ono uvolňování paměti je problém samotných win (máš to vůbec ve win?, nenapsal jsi vůbec nic, jaký FF, jaký počítač) a když to dojde 300-400 mega tak už je FF tak pomalý že ho restartnu.
Třeba trojka by měla být na tom dobře root.cz/...
S pamětí jsem na tom o 2 řády výše- 512MB
Samozřejmě běží ve Win-XP.
jAK ZJISTÍM VERZI ff, TO NETUŠÍM, ALE PRAVIDELNĚ HO AKTUALIZUJU, TAKŽE TEN NEJNOVĚJŠÍ, TUŠÍM ŽE 3.6.2
doplněno 30.03.10 16:57:BlBeJ cApS lOcK
ad CAPS chip.cz/... nebo slunecnice.cz/...
512 věru není moc, mě třeba aktuálně FF bere 212 mega, ale to je tím že běží jen dva dny a mám jen 53 tabů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.