Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
po delším brouzdání na internetu se mi šíleně zpomalí PC- využití paměti je na samém vrcholu, a já musím Firefox restartovat, a pak je to dobrý.
Je to možné nějakým nastavením překonfigurovat tak, aby se mi už tohle nestávalo?
Stává se to většinou v těch nejnevhodnějších možných chvílích...
O zbytečné rady typu:přejděte na jiný prohlížeč, kupte si víc RAM, nebo kupte si nový počítač opravdu nestojím.
Předem Vám všem moc díky
Zrovna jsem si na jinem vlakne precetl zajimavou radu:
sondaw:Nemohla jsem si naříkat na FF 3.016 a stejně tak si nemohu naříkat na 3.018, nemám s tím vůbec žádný problém, funguje mi i se všemi doplňky stejně dobře, jako dřív.
Pokud se výrazně zpomalí načítání stránek, zkus prográmek SpeedyFox, který FF optimalizuje na jedno kliknutí a během několika sekund, zlepšení je viditelné
ta Mozilla po nainstalování toho programu běží opravdu rychle.
Dávám bodík, a doporučuji i ostatním uživatelům, za 2min je to i nainstalovaný, a výsledek opravdu grandiózní
zbytečné rady .. no ale pokud máš nějaký muzejní kousek se 128 mega RAM tak to bude asi jediné řešení. Já tohle beru zlo FF, prostě paměť zabírá a zabírá a neuvolňuje, ono uvolňování paměti je problém samotných win (máš to vůbec ve win?, nenapsal jsi vůbec nic, jaký FF, jaký počítač) a když to dojde 300-400 mega tak už je FF tak pomalý že ho restartnu.
Třeba trojka by měla být na tom dobře root.cz/...
S pamětí jsem na tom o 2 řády výše- 512MB
Samozřejmě běží ve Win-XP.
jAK ZJISTÍM VERZI ff, TO NETUŠÍM, ALE PRAVIDELNĚ HO AKTUALIZUJU, TAKŽE TEN NEJNOVĚJŠÍ, TUŠÍM ŽE 3.6.2
doplněno 30.03.10 16:57:BlBeJ cApS lOcK
ad CAPS chip.cz/... nebo slunecnice.cz/...
512 věru není moc, mě třeba aktuálně FF bere 212 mega, ale to je tím že běží jen dva dny a mám jen 53 tabů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.