Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,už dlouho mam externí HDD od toshiby (2,5", 120GB,SATA). Vždy mi na mém stolním počítači šel, ale z ničehonic ho comp nemůže najít. Stalo se mi to už před dobou, disk jen periodicky problikával jakoby se z něho něco četlo, ale teď svítí jen to, že je napájen a nic. Zkoušel jsem snad všechno od nainstalování hardware, ovladače, reinstal mých XP,správce disků, zadní USB porty i jiné kabely. Na jiných počítačích mi disk jde. Všechny USB fungují, jen tenhle disk ne.
Díky za rady
kamikaze
Nabootuj do Linuxu a podívej se, jestli je vidět v tomto operačním systému. Jinak se mrkni, jestli ho PC detekuje při startu. Měl by se zobrazit na té "černé" obrazovce krátce po zapnutí.
Linuxy nemam, ale ten disk mi to při načítání compu opravdu objeví, dokonce si párkrát pochroupe. Jen ve windowsech pořád nic
Počítačům moc nerozumím, tak předem varuji, že možná píšu úplný blábol. Ale jenom jsem si všiml, že cca před rokem byla nějaká aktualizace Windows XP, po které se změnila práce s některými externími zařízeními přes USB. Mně třeba přestal vidět foťák připojený přes USB kabel. Myslel jsem, že se něco rozbílo, ale když jsem si četl FAQ na Cannonu, tak tam psali, že některý typy foťáků už Windows od nějaké aktualizace prostě přestaly vidět. Tak si říkám, jestli tohle nebude nějaký podobný případ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.