Nejste přihlášen/a.
Nainstaloval jsem si CD Burne XP, který pokud je při jeho spuštění založeno čisté DVD, začne jej ihned formátovat a disk se pak jeví jako nezapisovatelný a dá se na něj jen kopírovat v Průzkumníku Windows, ale pro stolní DVD přehrávače je prakticky zničen.. Pokud napřed navolím kompilaci a pak teprve disk založím, normálně vypálí. Domnívám se, že je chyba v nastavení formátu souborů, kde jsou tyto možnosti (nastaven ISI/UDF/Joliet) :
1) ISO 9660, 2) ISO 9660, 3) ISO/UDF/Joliet, 4) Joliet, 5) UDF, 6) ISO LEVEL
Nápověda je v angličtině a v té nejsem tak silný, abych tomu plně porozuměl. Vysvětlí mi to někdo?
Zkus hledat např. zde:
Možná ti pomůže tento link, kde jsou popsány i tebou uváděné možnosti, sice u Nera, ale dovíš se, co znamenají
Děkuji za Vaši námahu, prošel jsem to a trochu mám jasno. Možná, že tam zlobila ta možnost formátu UDF, která umožňuje ten paketový zápis (přetahování souboru v Průzkumníku WIN) a tak jsem to změnil na ISO 9660 + Joliet, což by mělo stačit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.