Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CD Burner XP- nastavení

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Nainstaloval jsem si CD Burne XP, který pokud je při jeho spuštění založeno čisté DVD, začne jej ihned formátovat a disk se pak jeví jako nezapisovatelný a dá se na něj jen kopírovat v Průzkumníku Windows, ale pro stolní DVD přehrávače je prakticky zničen.. Pokud napřed navolím kompilaci a pak teprve disk založím, normálně vypálí. Domnívám se, že je chyba v nastavení formátu souborů, kde jsou tyto možnosti (nastaven ISI/UDF/Joliet) :

1) ISO 9660, 2) ISO 9660, 3) ISO/UDF/Joliet, 4) Joliet, 5) UDF, 6) ISO LEVEL

Nápověda je v angličtině a v té nejsem tak silný, abych tomu plně porozuměl. Vysvětlí mi to někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

5x

Zkus hledat např. zde:

www.emag.cz/cdbur/...

digitalne.centrum/...

www.scribd.com/do/...

www.cdburnerxp.se/...

Možná ti pomůže tento link, kde jsou popsány i tebou uváděné možnosti, sice u Nera, ale dovíš se, co znamenají

pctuning.tyden.cz/...

papene*

;)Á debilníček zase zapracoval.*palec*

sondaw*

Nááhodou jsem tentokrát hledala sama*tanec*

papene*
31.03.10 00:30

Vedeš 1:0*plac*

hodnocení

Děkuji za Vaši námahu, prošel jsem to a trochu mám jasno. Možná, že tam zlobila ta možnost formátu UDF, která umožňuje ten paketový zápis (přetahování souboru v Průzkumníku WIN) a tak jsem to změnil na ISO 9660 + Joliet, což by mělo stačit.

sondaw*

Formát UDF mi Nero nabídne, pokud je soubor (třeba film) větší, např. 2GB, potom musím vypálit Video DVD v tomto formátu

cs.wikipedia.org/wiki/Universal_Disk_Format

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]