Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB rozhraní v autě - flashka nefunguje

Od: mirek1311* odpovědí: 10 změna:

Mám prosbu koupil jsem vůz který má USB rozhraní pro přehrávání mp3,nevím proč,ale na flash disku na který jsem zkopíroval stažené mp3 mi mi to nechce načíst a přehrát skladby,asi něco dělám špatně,poradí mi někdo srozumitelně a jednoduše co s tím?na původním flash disku to jde,nebo musí být specielní flash disk?Díky moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud na původním Flashdisku jdou přehrát ty samé soubory, které na druhém nejdou, může být problém buď v souborovém systému nového disku nebo jeho velikost.

mirek1311*
29.03.10 19:28
hodnocení

Díky moc

hodnocení

2x

Doporučuji zformatovat flash disk z systemu NTFS na FAT 32...

mirek1311*
hodnocení

Díky moc za radu,ale mohl by jsi mi to trochu jednodučeji vysvětlit,moc se tom nevyznám

Klikni pravým tlačítkěm myši na ikonu flashdisku v PC, dej Naformátovat... a pak otevři volbu Systém souborů a den FAT32. Poté spusť formátování. Pozor, příjdeš při tom o všechny data na tom disku.

mirek1311*
hodnocení

Aha!Jsi zlatej děkuji!*vezen*

fidonet*
hodnocení

2x

zařízení ve voze musí mít návod na použití USB. Tedy maximální velikost a formát. Pokud to nemá je to odfláknuté. Porovnej oba disky v nějakém PC a najdi rozdíly. Ten původní flash disk má jaké parametry? Není to nějaká speciální klíčenka?

doplněno 29.03.10 20:01:

Pokud se jedná o nové zařízení, tak tam může být pravě opačný formát tedy NTSC. O ExFAT bych asi neuvažoval.

mirek1311*
hodnocení

Díky už to mám měl jsem špatně označené názvy,přesto mom,moc díky všem za ochotu.Ještě jsem se chtěl zeptat zda náhoudou nevíš zda komktabilní hands free sada Nokie 6233 s jinou Nokií?

doplněno 29.03.10 20:15:

Mám na mysli např.Nokii 2730

fidonet*
hodnocení

2x

To nevím, ale pokud pasuje rozhraní ( tedy velikost zásuvky a portu ) , tak bude na 99.5% kompatibilní. Pokud do sebe nepasují, tak je to jiná vývojová řada ...

mirek1311*
29.03.10 21:04
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]