Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu koupil jsem vůz který má USB rozhraní pro přehrávání mp3,nevím proč,ale na flash disku na který jsem zkopíroval stažené mp3 mi mi to nechce načíst a přehrát skladby,asi něco dělám špatně,poradí mi někdo srozumitelně a jednoduše co s tím?na původním flash disku to jde,nebo musí být specielní flash disk?Díky moc
zařízení ve voze musí mít návod na použití USB. Tedy maximální velikost a formát. Pokud to nemá je to odfláknuté. Porovnej oba disky v nějakém PC a najdi rozdíly. Ten původní flash disk má jaké parametry? Není to nějaká speciální klíčenka?
doplněno 29.03.10 20:01:Pokud se jedná o nové zařízení, tak tam může být pravě opačný formát tedy NTSC. O ExFAT bych asi neuvažoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.