Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook - jaký si vybrat?

Od: saw* odpovědí: 25 změna:

Chci si pořídit notebook do částky 16.000,-, můžete mi nějaký doporučit? Kdo má s nějakým dobré zkušenosti?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Já osobně mám malinký, 10"display, asus eee1000HE. U her mám potíže s grafikou, kdybych si kupovala noťásek dnes, hledala bych NVidia graf.karta. Taky 2GB paměť je třeba na "fotošop"malá, a v práci s fotkami malinký display vadí, není nic vidět. Já bych ho nedala za nic na světě kvůli jeho váze, přenositelnosti, je skladný do téměř každé větší kabelky. Ale říkám, je to sešitek. Na chaty, brouzdání po netu, psaní dokumentů apod. Manža má Toshibu, display 15", 4GB paměti. Nemá problém s ničím, programy má hodně náročné a všechno noťas zvládá, ale zabírá místo na stole a nosit ho někam bych doopravdy nechtěla, je těžký.

Já osobně bych si dnes koupila tento alza.cz/...

doplněno 29.03.10 11:20:

Mimochodem v Alze jsem nakupovala a je to spolehlivý obchod ;)

fidonet*

malinky je vhodný na práci a texty, na hry zase velký. To už musí posoudit sám, jak velký obraz chce. Ale tem malý je děsně sympatický ... to se musí nechat :)

saw*
hodnocení

Tak ten vypadá hodně luxusně a dost vymakaně, tak toho si dávám do záložek...

díky za doporučení...

teri*

za tuhle cenu bych si koupila nějaký s numerickou klávesnicí, já ji tedy dost postrádám. a zkuste se podívat na nějaký nb asus, prý je to dobrý poměr mezi výkonem a cenou

saw*
hodnocení

tak o numerickou klávesnici mi ani tolik nejde, umím všemi deseti, takže tuto klávesnici ani nepoužívám..

teri*

nj ale přepínat numlock nebo držet shift...to je na nic :) jinak tyhle nb mají displej 16:9 což je taky good

kytka*

v Alze je výběr dcera si tam před měsícem koupila za 14500 pěkný ne žadný prťous ,ale značku -jo to ze mne nedostanete,

kytka*

tak už u značku vím hp Probook 4510s je dobrej píši Vám a něm

mil®

Taky mám eeeeee , je to parádní notýsek, ale na fotky a grafiku to nejni. Do baťohu paráda. Mám na něm i navigaci pro pobavení. Okupuje mi ho večer vždy ta moje v kuchyni. *smich*

marenka*

Já ten notýsek *srdce*. Ale jak říkám, volila bych už tu 13", dobrý kompromis a na té Toshibě je skvělá cena za to co umí. Co se týče značky, tak asus mám od léta, zatím bez poruch, víčko nevrže, klávesnice "nečvachtá", ale zas já si dávám pozor jak s tím zacházím. Toshiba co má manža dostává záhul, bere ji s sebou do práce, prach, změny teplot, častá manipulace a drží už 5 let. Takže tuhle značku doporučuji. ;)

mil®

Eeeeeee říkáme doma familierně "Prcek" a taky je to miláček rodiny, ale malej. Mám ho skoro rok a bez nejmenších problémů, až na několik šílenejch pokusů mého syna počítačového šílence. Ale vždycky to rozchodí a funguje. Teda Eeee *smich*

Hezké, pridavam k seznamu pro jezíska...:)

hodnocení

3x

ja jsem si pred mesicem koupil NB Asus Pro66I series a nemuzu si absolutne stezovat... ma teda 16" display ... dvoujadrovy 2,2GHz procesor 4GB RAM, nesdilenou grafiku nVidia GT 220M s vlastni 1GB pamětí 500GB disk . Display podsvícen LED takže bíla barva je opravdu bíla ne nažloutla. Co se týka her tak zatim neni problem vubec s ničím .. Jedine co asi chybí u tohoto modelu je bluetooth ... ovsem ten nejak nepottrebuji... má to rychlou Wifi standartu 802.11n proste je to nahrada meho stolniho PC :) co se tyče váhy tak není nejlehčí nosim v batohu takže to ani neni znát... Dokonce ma NB i HDMI podporujici zvuk takze není problem pripojit k LCD TV ,projektoru a vlastně k čemukoliv co v dnešní době tento standart podporuje. :) Přeji dobrý výběr a hlavně šťastnou ruku na spravný a dlouho funkční kus .. o tom to dneska je ...

krulis*

Proč chcete na hry notebook?Notebooky na hry nejsou.Za 16000kč by jste měl slušnou PC sestavu,která by zvládla i nejnovější hry na high detaily,být Váma bych si to ještě rozmyslel.Ale kdyby jste chtěl opravdu notebook,tak jsem našel tenhle ASUS: alza.cz/...

saw*
hodnocení

Chci notebooku, spíš z pohodlí, můžu si ho vzít na postel a často cestuji, můžu si ho vzít na chalupu.

vosikac*

*jasne*Souhlasím s ASUSEM*palec* zbozi.cz/...

teri*
hodnocení

1x

záleží na tom jaký vyžaduješ parametry...jestli spíš na kancelářskou práci, herní, lehce přenosný - výborný pro holky a na častý nošení,...musíš to trochu specifikovat

saw*
hodnocení

Nejlépe nějaký herní

fidonet*
hodnocení

0x

Nový ... pak už je jedno jaký .. každy je dnes už BOMBA :) Za 16,000 za vámi bude i běhat :)

saw*
hodnocení

Tak doufám, že bude mít i více takovýchto funkcí..:-D

charvat29*
hodnocení

0x

Doporučil bych ti tento:

alza.cz/...

marenka*

Na Acery lidi strašně nadávaj *blee*

krulis*

Taky jsem slyšel...

charvat29*

Já vim, kamarád acera má a nemůže si stěžovat. Teď už ale ani moc nadávek neslyším.

marenka*

Otázka je, jak dlouho ho má ;) Problémy s Acerama jsou prý až po roce, dvou.. Takže pokud si někdo kupuje noťas každé dva roky, tak tam problém nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]