Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit IDM

Od: jarm® odpovědí: 15 změna:

Již 15 dnů mi IDM upozorňoval, že končí. Já nezala registrovat znovu - dala jsem ne. Teď mi naskakují hlášky a já nevím jak se toho mám zbavit a vlastně k čemu jsem to měla. Nejdou mi otevírat přílohy emailů, pořád to chce jediné - viz foto.

Jak se zbavit IDM

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*A kde je ono foto?;)

doplněno 27.03.10 19:52:

Už je tuuuu...se mi asi neukázalo*hi*

hodnocení

ještě jeden

Jak se zbavit IDM #2

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*A jiný program máš? Třeba Office...

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*IDM odinstaluj , třeba přes tento program: slunecnice.cz/...

doplněno 27.03.10 20:04:

A nebo, pokud si ho chceš nechat, musíš mít číslo...Zkus zde: bowie1.webovastranka.cz/...

hodnocení

Nevím, jestli mám Ofice, já jsem starší amatér. A nevím k čemu IDM mám, nevím jak se ke mně dostal (asi jsem něco zkoušela), nechci mít nic placeného. Odinstalování asi umím, pustím se do toho zítra, jelikož za chvíli v rámci Dne země bude u nás tma, nemohu už dnes nic dělat. Jen bych ještě prosila o vysvětlení, k čemu tento program je. P-S. Jdu hrát žolíky při svíčkách...

jirbar*

IDM je snad Internet Download Manager. Vynikající program ovšem sharware. Používám ho bez problému k ukládání všelijakých streamových vídejí z Novy, nebo MP3 z vysílání Českého rozhlasu což jsem jinak neuměl. Zvládne ale i jiné ukládání, stahování po několika vláknech a navazování přerušeného spojení.

doplněno 27.03.10 20:51:

Odinstalování. Pokud se automaticky spouští (asi ano a možná tam běží hlídač), je nutno ho nejdřív ve správci ukončit.

vosikac*

*jasne*Pokud Vám nejdou otvírat emaily, tak to bude software pro otvírání příloh pře internet.Zde je to popsáno: slunecnice.cz/...

Stáhněte zítra RevoUinstaller, nainstalujte a poté otevřete.Naběhnou veškeré programy, co máte nainstalované v PC.Najděte IDM, klikněte jednou a pak na odinstalovat.

Poté si stáhněte Office: slunecnice.cz/... ,a nainstalujte.

Pokud si s něčím nebudete vědět rady, pište;), je tu spousta šikovných lidiček*palec*

sondaw*

Internet Download Manager není software pro otevírání příloh, ale jeden z nejrychlejších programů pro stahování z Internetu (stahování čehokoliv). Mám ho již několik let, od doby, kdy jsme do něj začali dělat češtinu. Pokud ho chcete odinstalovat, ať už klasicky přes Přidat nebo odebrat programy nebo pomocí Revo Uninstaller, nejprve se podívejte do oznamovací oblasti (u hodin) a pokud tam máte ikonku Idmana, tak přes pravé myšítko program ukončete, teprve potom odinstalujte

jirbar*

Mám 5.18 Buid 8 a čeština je již v instalaci.

sondaw*

A tím chceš říct co? Čeština je už v instalaci, protože jak ji máme hotovou, odešleme ji a musíme to stihnout do vydání nové verze programu

hodnocení

Jirbar zřejmě myslel, že průvodce instalace je již v češtině. Už jsem si nainstalovala a odinstalovala problémový IDM. Alespoň jak jsem se v tom vrtala, tak jsem zjistila, že mám Office 2000 (snad jsem to správně napsala). Díky všem za pomoc.

doplněno 27.03.10 23:33:

Někomu se zdá být tento problém malicherný a pro mě to byl v tu chvíli problém neřešitelný. Ještě, že tomu lidičky tak rozumíte. Příště až zase budu tápat, oslovím vás. Dobrou noc.

jirbar*

Žádný průvodce, ten asi taky. Program je v češtině, respektive je tam volba češtiny.

jirbar*

Do nižší verze jsem musel češtinu přidávat.

hodnocení

Máte pravdu, já se špatně vyjádřila.

jirbar*

V poště máte novou verzi která zlobit nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]