Nejste přihlášen/a.
Prosím může mi někdo poradit, jak dostat z telefonu do počítače kontakty, zprávy atd. přes bluetooth. Při spojení se mi nabízí pouze galerie,tóny atd. Jsem začátečník, Moc děkuji.
Stáhni si z internetu Nokia PC Suite nebo Sony Ericsson PC siute resp. "tvujtelefon"PC suite a pak ti to pomůže se v telefonu přes suite dobře orientovat. Na internetu se do dá běžně stáhnout free. no problemo.
Odkud stáhnout: přímo ze stránek fy Nokia - www,nokia.cz , nahoře záložka Získat podporu a software, pak si najít tu 6111 a program PC Suite. Sám jsem si takhle nedávno stáhl PC Suite pro 6130.
Po instalaci (možná už při?) nutno aktivovat spojení s telefonem, pro Bluetooth se počítač a telefon musí "spárovat". Je to jednoduché, program velmi dobře vede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.