Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vás. Mam problém s tiskárnou canon MP 190. Fungovala bez problémů, dvakrát sem v ní už vyměnil byrvy y na podruhy to bylo asi špatně. Pořád mi to psalo že je tam málo barvy, ale já to neřešil a tisknul vesele dál, protože sem tam dal nové, tak sem věděl že je tam dost. Ale pak najednou přestala fungovat ůplně. Zapnout jde, i vrčí, ale bliká na měpísmeno C a ještě ten trojúhelník. Zkoušel sem to přeinstalovat z netu, ale asi špatně. Nejsem počítačovej typ. Poradtě prosím přesnej návod jak to zkusit nebo jestli to mam hodit k popelnici a koupit novou. případně jakou? Tisknu tak 10 - 20 papírů týdně a potřebuju i skenovat. Poradtě mi co by bylo nejllevnější na provoz a tak. Díky za odpovědi. Počítačovej antitalent...
Jen pro upřesnění: měnil jste originální kazety nebo jste použil nějaké alternativní, případně nějaký refil set na znovunaplnění?
Jinak by tam mělo být nějaké menu, kde lze třeba zarovnat hlavy nebo vůbec řešit problémy s tiskárnou. Ovšemm symptomy, o kterých mluvíte, mi spíš připomínají zadření papíru. Není tam něco tekového? Nebo nespadlo vám něco do zásobníku papíru? Je to neuvěřitelné, ale mně to jednou nabralo hřeben.
Jindro85 můžete prosím vás napsat jaké máte k této tiskárně ovladače. Já totiž řeším problém se stejnou tiskárnou. Zkoušel jsem je všechny odinstalovat a znova nainstalovat ale stejně mi nefunguje.
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.