Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast zdarma - jak na to?

Od: zazaza odpovědí: 3 změna:

Můj avast mi hlásí, že mi dochází licence. Chci si stáhnout zdarma nový. Jak a kde na to?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Pokud jsi měl roční bezplatnou licenci,tak myslím že se dá na stránkách Avastu ta licence zase zdarma na rok prodloužit (vygenerovat nový licenční kód).Sám Avast nepoužívám,takže ti neporadím přesně tu stránku,tu musí poradit kolegové,kteří Avast používají.;)

hanher*
hodnocení

0x

Třeba tady:

avast.com/...

bena*
hodnocení

0x

avast! určitě nechte. Zaregistrujte jej znovu.

Pokud by avast! nevyhovoval, tak zkuste Microsoft Security Essentials.

doplněno 26.03.10 19:46:

Registrace avast! 5 Free: Klikněte na oranžové "a"u hodin pravým tlačítkem myši a klikněte na Informace o předplatném. Tam potom klikněte na Registrace nebo tak něco.

Já používám avast! 5 Pro a tam je to malinko jinak.

Registrace avast! 4 Home: avast.com/... nebo přejděte na verzi 5. Přechod je zadarmo a nenáročný.

avast! 5 Free ke stažení: files.avast.com/...

avast! 4.8 Home ke stažení: files.avast.com/...

Pokud by jste potřeboval pomoct někdo s avastem neváhejte mne konaktovat nebo navštívit http://forum.asw.cz - oficiální české avast! Fórum, kde také působím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]