Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní panel

Od: frogi* odpovědí: 6 změna:

dobrý den, na svůj XP jsem si nainstalovala vzhled Windows 7, vzhled se mi moc líbí a jsem spokojená jen mi vadí jedna věc. Na hlavním panelu když minimalizuji nějaký program či okno tak se to objevuje jen v malinkém čtverečku a vidím pouze počáteční písmeno. Možná je to banalita, která nikomu nevadí ale mě jo *zed*. Zdá se mi to trošku nepřehledná a občas hledám co je co. Dá se s tím něco udělat, nastavit nebo je to tak dané?

Hezký den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A dělá Vám to i oři otevřeném okně, že je v malém čtverečku?

marenka*

Já to v sedmičkách mám v malém čtverečku i při otevřeném okně. *frajer*

frogi*
Áno dělá to i při otevřeném okně.

Když nad ikonu najedeš myší, rozbazí se malý náhled minimalizované aplikace. Podobně je tomu i při přepínání apolikací stiskem Alt + Tab

frogi*
hodnocení

to se mi nezobrazuje poněvadž, nemám windows 7 ale pouze vzhled w7.. možná se to dá nějak nastavit ale to netuším.. *nevi*

Jasně, v tom případě je to záležitost konfugurace toho vzhledu. Pokud to v něm není možno nějak nastavit, asi to neuděláš. Jde jen o vzhled jaký mají Windows7, jejich funkcí toho nedocílíš.Ale dá se k nim alespoň přiblížit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]