Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Mám pevný disk o velikosti 230 GB. Chystám se na reinstal OS, a zajímalo by mne jestly by šlo rozdělit hardisk na dvě části tk aby na něm byly dva operační systémy? A pripadne vase doporuceni pro a proti..
Moc dík.
Svého času jsem měla podobně rozdělený disk, tehdy mi to ještě zprovozňoval kamarád, na jednom oddíle byl XP Pro, na druhém Vista a všechno bylo v pohodě, žádné proti nemohu napsat. Tyhle dva OS jsem měla asi 3 roky, než jsem se rozhodla pro jeden OS a pro spojení rozděleného disku v jeden celek
Treba na 5 systemu a 10 odílu
Já mival rozdelený HDD o velikosti 120MB na 5 oddílu na ATARI
Proti? proti gustu žadný dišputát ( nebo jak se to říká ) Otestuj když chceš. proti není nic. Záleží na Tvé chuti si hrát s více systémy. Chápu Win a Linux, ale proč XP a Vistu? Ale zkoušej, PC je na hraní ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.