Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editace webu online?

Od: jaaa* odpovědí: 7 změna:

Hledam program ktery nainstaluju do internetového prohlížeče a možu s ním editovat stránku jakoukoliv například seznam.cz a divat se na zdrojový kod ale aby sli změny na strasnce uložit jen pro muj PC dík nejaky takovy je ale nevim jak se jmenuje prosim poradte... dik

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

první část není problém (stačí klik pravítkem), druhá není možná, tedy koukat a upravovat ano, uložit také ale pak by se asi musel použít třeba hosts a ve výsledku je to k ničemu. A ani ta editace nebude úplná, předpokládám, že seznam používá php a to nezedituješ.

Seznam má snad jen nějaké přizpůsobení, ale to se týká nastavení zpráv a pošty.

hodnocení

0x

Nemůžeš editovat stránky, ke kterým nemáš přístup. Můžeš si je uložit na disk a upravovat tam, ale ne na serveru majitele. SEZNAM ale umožňuje si úvodní stránku trochu poupravit.

fidonet*
hodnocení

0x

Na zdrojový kod se můžeš dívat v 95% vždy. Upravit si ho taky můžeš vždy, když ho uvidíš. Ale pak si ho můžeš jen uložit ve svém PC, nebo svém webu. Při výši urovně tvého dotazu, kde předpokládám Tvé zkušenosti, tak ještě mohu dodfat, že uložený zdrojový kod, Ti sice "nějak" pojede, ale s původním to nebude mít moc společné.

Tedy : pokud se bude jednat o třeba seznam.cz budeš tam mít jen textové části, při trochu štěstí jeden obrázek. Rozložení stránky bude strašné, nepoužitelné.

Pokud použiješ zdrojový kod, amaterského kamaráda, bude Tvá stránka skoro obdobná té jeho, ale zaleží na úrovni jeho znalosti, používání odkazu a scriptu. Také odkazy Ti mohou běhat a nemusí, záleží zda používá celé adresy, nebo ../stranka.php ( třeba) , s obrázky je to stejné. U mě bys neměl nic, nebo já mám amaterský web, ale stránka se pokaždé načítra jinak ( .php )

jaaa*

Jednoduse potrebuju zmenit na jedne strance nejake cisla takze to ve zdrojovem kodu neni problem ale nvm jak to mam ulzit aby kdyz se na tu stranku nekdo podiva na mem PC bude to tam zmenene proste jen datum cisla atd... ne upravovat loga atd

fidonet*

stranka.htm to stačí pro uložení do PC

Ulož si požadovanou stránku do PC - pamatuj jak se jmenuje.
V Total Commanderu najdi tuto stránku s příponou htm nebo html - označ tuto stránku, stiskni F4, stránka se ti otevře v Poznámkové bloku - uprav kód > dej Soubor > uložit.

Hotovo!

bena*
hodnocení

0x

Pokud máte nainstalovaný program Microsoft Office Xp, tak součástí balíčku by měl být HTML editor FrontPage. Já ho mám, akorát v novější verzi, a to 2003. Ale to jsem musel dodatečně kupovat, protože mám Office 2007.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]