Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepsi prehravac videa?

Od: retko* odpovědí: 8 změna:

Hledam nazev neceho opravdu dobreho. Nejspis nebude zdarma, ale to neva.
KMPlayer trosku zklamal s kvalitou obrazu ve srovnani s WMP. Ten zas ma desne malo funkci, ktere potrebuju.
BSplayeru taky neco chybi.
Co znate jeste dobre?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cannibl*
hodnocení

1x

VLC player a do bs playeru si můžeš doinstalovat prkotiny tak ézáleží jestli máš free bs player to je pak také o něčem jiném. Také záleží jestli v tom chceš přehrávat avi nebo dvd formát

tuleby

Výborný je také Crystal player, je free, je v češtině a má mnoho různých nastavení se super podporou titulku, má také posunování zvukové stopy a spoustu dalších vychytávek. fakt doporučuji alespoň ozkoušet. *klik*

sondaw*
hodnocení

1x

Nevím, proč tě zklamal KMPlayer, používám ho už několik let (vyzkoušeny předtím i jiné přehrávače) a na kvalitu obrazu si nemohu naříkat. Pokud je video (film) kvalitně zpracovaný, je i kvalitní obraz. Navíc má spoustu funkcí, kde je možné nastavení upravit

papene*

A to máš špatný obraz stále?

retko*
hodnocení

No ja jsem otevrel vedle sebe KMPlayer a WMP. A WMP ma nasycenejsi barvy, zatimco KM je takove tmavejsi. (neumim moc popisovat barvy, ale snad je mi rozumet), (BS ma stejny barvy jako KM)

Mate to taky tak? Nebo ty barvy jsou u vas stejny?

Zkousel jsem i PowerDVD a tam ty barvy jsou jeste lepsi, avsak tak malo funkci, ze nechapu, ze se nestydi to vubec prodavat. Ani titulky jsem tam nerozchodil.

luciferkaa*
hodnocení

0x

mna osobne nesklamal ani realplayer...je schopny aj velmi vysokej kvality

ar*
hodnocení

0x

Já dost používám AVS media player a celkem dobrý

bena*
hodnocení

0x

Já používám Windows Media Player.

Jinak pokud by WMP nevyhovoval, tak PowerDVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]