Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - Nastavení zdi jako hlavní stránky

Od: pepyk93* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,mám otákzu a prosím o odpověď.

Rozhodl jsem jsem se také vyzkoušet Facebook.Dnes jsem si založil profil.Zatím s ním docela bojuji.Ponastavoval jsem si základní funkce jako například viditelnost,nejzákladnější údaje atd. atd. *uf*

Pořád mám ale problém s tím,že si mi na ,,hlavní stránce" (pokud se to tak dá nazvat) místo zdi ukazuje toto (viz přiložený obrázek).

Víte prosím někdo,jak nastavit zeď jako hlavní stránku? Není to náhodou tím,že jsem si zatím ještě nepřidal žádné přátele? *nevi*

P.S. Už mi z toho dneska hrabe...*zed*

Předem děkuji za odpověď,která by mi pomohla vyřešit tento problém. :)

Facebook - Nastavení zdi jako hlavní stránky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cannibl*
hodnocení

2x

najed do profilu ono se ti to zobrazí samo až budeš mít nějaké přátele. To dělá to že tam nenámš žádné přátele. Jinak vlez do profil ua mělo by to být ok zahraj si tam nějakou tu blbost (hry). No do tedka jsi o nic nepřicházel ale říká se že se má vyzkoušet všechno :-D

pepyk93*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď.

Dneska jsem měl náročný den,a už mi z toho FBC hrabe...*zed*

Ještě jednou díky. :)

cannibl*

v poho jen dávej pozor aby jsi neměl zaspamovaný mail od toho že ti někdo napsal na zeď já to mam nastavené že to jde rovno udo spamu protože když pak máš 100 přátel tak ti to přichází pořád

pepyk93*
hodnocení

Jo jo díky za upozornění. :) Pro FCB jsem si dokonce založil nový mail na Gmailu.S spamem tak nějak počítám.Také jsem koukal do nastavení toho zasílání těch upozornění.A to,že bych měl sto přátel v seznamu snad nehrozí,protože jsem si FCB založil pro určitou skupinu lidí,se kterými se bohužel vídám jen jednou ročně.Takže bych tam stovky kontaktů mít neměl.I když znám takové lidi...*smich*

cannibl*

j átam mam lidi s kterými se vídám a zdravím a je to na 130 :-D takže nikdy nevíš koho nového poznáš

pepyk93*
hodnocení

Ještě mám dotaz.

Lze kdykoliv změnit profilová fotka? Nebo se tam jednou nahraje a už tam zůstane a už ji nepůjde změnit?

Děkuju.

krulis*

Ano,jde to změnit kdykoliv;)

pepyk93*
hodnocení

Krulis,díky za odpověď. :)

Ještě jeden hloupý dotaz.Kde najdu,kteřé žádosti o přidání do přátel již byly přijmuty? Včera tak kolem 19:30 jsem posílal žádost o přidání do přátel dvěma lidem,a doteď nemám nikoho v přátelích. *nevi*

krulis*

No tohle se Vám myslím objeví v upozorněních,až tu žádost přijme.

fany08*
hodnocení

0x

Když už jsme u toho facebooku, nevíte někdo, když jsem fanouškem nějaké skupiny a chci do fotek té skupiny přidat fotku, jak na to? Oči si můžu vykoukat, ale kouzelné tlačítko jsem nikde nenašla :)

krulis*

Najeďte na skupinu->Fotky->Přidat fotky skupiny,pokud tam tato možnost není tak pravděpodobně nemáte práva přidávat fotky,správce který tu skupinu založil,si může zvolit jestli fotky může přidávat kdokoliv ze skupiny,nebo jen správce.

andy131

nevete mi pomoc ako by som dal profilove fotky naspet aby sa mi ukazovali lebo v nastaveniach som neco zmenil a nevim uz kde to je plss moc by mi to pomohlo *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]