Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít soubor s modrým W

Od: zvanda® odpovědí: 11 změna:

Prosím poraďte,mám nově sestaven PC a nainstalovány W-7.Při otevření pošty v mailu nemohu otevřít soubor s modrým W.Už jsem senior a moc se v této technice nevyznám.Děkuji.

doplněno 24.03.10 18:59:

Při kliknutí na soubor v PDF nebo Word se mi otevře W-media center.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Soubor s modrým W bude patrně dokument vytvořený v aplikaci Microsoft Word , takže pokud nemáte nainstalovaný nějaký program, který ho dovede otevřít, budete muset zjednat nápravu. Prozatím, pokud si chcete dokument jen přečíst bez úprav, můžete použít program Word Wiever.

slunecnice.cz/...

doplněno 24.03.10 18:19:

Word je součástí kancelářského balíku Microsoft Office, který ovšem není zdarma.

microsoft.com/...

bena*
hodnocení

0x

Pokud nechcete platit za Microsoft Office zkuste buď:

OpenOffice - stáhnete zde: ftp://ftp.openoff/...

nebo

IBM Lotus Symphony - stáhněte zde: slunecnice.cz/...

hodnocení

Tak jsem nainstaloval vámi doporučené a otevřít to nejde,ani uložené manuály k autu,které jsou v nějakém PDF.

doplněno 24.03.10 18:48:

Mám ještě NB s W-vista a tam to jde bez problémů a word tam taky není nainstalován.

pepyk93*

PDF otevřete v programu Adobe Acrobat ;)

slunecnice.cz/...

pravdomluvny*

Jakou příponu má ten soubor s modrým W?

alf*

a co to píše když to nejde?

hodnocení

Na listu je modré W a když to chci otevří tak naskočí otevřít-povolit a přepne se to do W-media center

papene*

Ptají se na přípony.

Zde náhled: idoc.vsb.cz/...

hodnocení

Díky a to si ty přípony musím objednat a koupit ano?

papene*

Ne,vy se podíváte na to vaše modré W jakou má příponu.Pokavaď je to ve Wordu tak by přípona mohla být nějaká z těchto.

Jak otevřít soubor s modrým W
alf*

tak to opravdu bude chtít tu příponu toho souboru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]