Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je mi zvýšení návštevnosti webu?

Od: defender* odpovědí: 7 změna:

K čemu je mi zvýšení návštevnosti webu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

3x

Tzn. že vám bude na vaše stránky chodit více lidí.Dneska už na zvýšení návštěvnosti existují speciální programy,wwww stránky,firmy apod.

chlamak*
hodnocení

2x

Aby jste treba vic vydelaval... Podle UIP muzete treba oslovit firmy a povesit na sve stranky reklamu...

kytka*
hodnocení

2x

Zřejmě se zabýváte něčím zajímavým, když jste se rozhodl pro web. A lidé mají rádi nové zajímavé věci, buďte rád, že Vaše stránky navštíví víc lidí, tím se zvýší Vaše prestiž a budete mít výhody, jak píše kolega výše

defender*
hodnocení

jo to chápu ale k čemu mi je že tam chdí více lidí? posune se např.moje stránka ve vyhledávači dopředu?

pepyk93*

No nevím v jakém vyhledavači,ale nejspíše ano.I když zřejmě nepatrně,protože si vemte,kolik těch stránek je...;)

Nevím co máte za stránky (firemní,reklamní,osobní,blog apod.),ale většinou lidé prahnout po větší navštěvnosti,například proto,že jsou (v případě osobních stránek) jejich články čtenější.Ruku na srdce,když bude na stránky vaší společnosti chodit více lidí,budete rád? Řekl bych,že ano.Nebo také,čím větší návštěvnost,tím více lidí bude klikat na reklamní bannery (přímá úměrnost) a někdo z toho bude mít více peněz (i když asi ne zrovna o milion).

petr123*

Proč tě zajímá pozice ve vyhledávači když tě nezajímá návštěvnost stránek?

cannibl*
hodnocení

0x

no pokud máš free hosting tak z toho můžeš dostat i určité bonusy a také protože díky tomu můžeš i vydělávat když na svých stránkách budeš mít reklamu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]