Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej - Acer travelmate 2492wlmi

Od: dexter* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jakou hodnout má odhadem v dnešní době tento notebook suntech.cz/...

Za odpovědi děkuji předem :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

8k Kč minimálně, spíše 10k Kč.

dexter*
hodnocení

Myslíte, že za 10 000 to opravdu někdo vezme?

Samozřejmě bych nebyl proti, ale nepočítal jsem určitě, že bych z něj dostal takovouhle sumu...

bena*

Já myslím, že by se někdo našel.

Minimální částku, za kterou bych byl ochoten prodat tento notebook je 8k Kč.

Maximalne 8ku ja ho mam a koupil jsem ho pred rokem za 7500

krulis*

Souhlasím,viděl bych to na těch 8000kč.

Lidi, okolo 9-10tis jsou nové ntb s celeronem, ale větší disk, větší pamět, vyšší takty atd a taky se zárukou. Záleží hodně taky na stavu, jak je na tom baterka, opotřebení atd. Ale neviděl bych to rozhodně přes 6tisíc. Toť muj názor, ale v cenách výpočetky se nepohybuji :)

mcvalis23*
hodnocení

0x

omg 10000 :D:D:D 3000 vic ne

grafika zadna stejny ramky mam na 5 let starym kompu i s lepsim procesorem za 10k mas uplne neco jinyho :D

cannibl*
hodnocení

0x

hele dej cenu dohodou a každý ti řekne sám jakou má představu a ten kdo nebýdne nejvyšší tom uto prodáš

dexter*
hodnocení

No tak by mě lidi zajímalo, jaktože se Vaše názory pohynbují mezi 3 - 10 000,- Kč ...

Hned jsem teda o něco chytřejší ... =-O ... DEXTER

pu®
hodnocení

0x

Vidíte, já teď datlím na Acer TravelMate 2413WLMi, takže to bude asi ještě starší model, nicméně by mě ani nenapadlo, že by mohl mít hodnotu větší než pár stovek, popř. "přenechám za odvoz".. Je to Acer, rozuměj krám, je to starý, takže na houby, je to naprosto nedostačující na cokoliv jinýho než word a slovník (což mně naštěstí stačí) a do 10 tisíc se dá pořídit novej HP v základní výbavě s lepší grafikou, pamětí i baterkou (neříkám, že je to dělo, ale lepší samozřejmě je). Takže se domnívám, že řád bude skutečně několik málo tisíc a to budete rád. Mrkněte se, za kolik tyhle stroje nabízejí třeba na hyperinzerci, bazosi, na annonci apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]