Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, jakou hodnout má odhadem v dnešní době tento notebook suntech.cz/...
Za odpovědi děkuji předem
Myslíte, že za 10 000 to opravdu někdo vezme?
Samozřejmě bych nebyl proti, ale nepočítal jsem určitě, že bych z něj dostal takovouhle sumu...
Já myslím, že by se někdo našel.
Minimální částku, za kterou bych byl ochoten prodat tento notebook je 8k Kč.
Vidíte, já teď datlím na Acer TravelMate 2413WLMi, takže to bude asi ještě starší model, nicméně by mě ani nenapadlo, že by mohl mít hodnotu větší než pár stovek, popř. "přenechám za odvoz".. Je to Acer, rozuměj krám, je to starý, takže na houby, je to naprosto nedostačující na cokoliv jinýho než word a slovník (což mně naštěstí stačí) a do 10 tisíc se dá pořídit novej HP v základní výbavě s lepší grafikou, pamětí i baterkou (neříkám, že je to dělo, ale lepší samozřejmě je). Takže se domnívám, že řád bude skutečně několik málo tisíc a to budete rád. Mrkněte se, za kolik tyhle stroje nabízejí třeba na hyperinzerci, bazosi, na annonci apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.