Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace nejde otevřít

Od: delta® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, mám přeinstalované Windowsy, v e-mailu nemohu otevřít přílohu - prezentaci. Stáhla jsem si Microsoft PowerPoit Viewer 2007, ale ten nefunguje. Poradíte mi, prosím, co s tím? Děkuji. *nevi*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Neotevírej prezentaci přímo z mailu (žádné přílohy neotevírám přímo z emailu), ale ulož na disk a zkus otevřít v programu, který máš nebo si stáhni OpenOffice a otevři v Impress

www.openoffice.cz/

pepyk93*
hodnocení

1x

Také jako Sondaw neotvírám subory přímo z mailu,ale uložím do PC a před otevřením ještě projedu antivirem + MalwareBytes antimalware.

V jakém formátu je ta neznámá prezentace? *ppt? *pps? Jiný?

23.03.10 15:01
hodnocení

Je v PPS.

bena*

Faktická poznámka: MalwareBytes Anti-malware je také antivir ;)

Jinak přílohy ukládat na disk a spouštět z disku. Já většinu příloh, tady těch spustitelných spouštím ve virtualizovaném prostředí přes avast! Pro Sandbox.

sondaw*

Tak to slyším poprvé, sice se dá použít na ochranu v reálném čase, ale jako antivirový program určitě neslouží. Aplikace je k vyhledání a odstranění spyware, adware, trojských koní, rootkitů a dalších nebezpečných a škodlivých programů typu malware.

Virovou databázi, jako mají antivirové programy, neobsahuje, myslím, že mateš lidi a začátečníkům hlavu

bena*

MBAM pracuje na jiném principu. Na jiném principu pracuje program PC Tools ThreatFire a taky výrobce programu říká že je to antivir. Ne všechny antiviry funguijí na stejném principu jako avast!, TrustPort, NOD32 a další "klasické" antiviráky.

sondaw*

Nechci se dohadovat, přečetla jsem si stránku výrobce a hovoří se zde jen o detekci malware, které neodhalí např. antivirový program. Osobně bych si samostatný program (bez antiviru) nenainstalovala a nikomu to ani neradila. Pokud používáš MBAM místo antiviru ty, je to tvoje věc

www.malwarebytes./...

bena*

MBAM používám jako poslední záchranu, jinak používám avast! Pro.

MBAM jako samotný antivir nepoužíval, doporučuji avasta nebo Microsoft Security essentials.

sondaw*

Tak sem nepiš, že je to antivir, začátečník z toho bude mít guláš.

MBAM používám dlouho a pravidelně jako prevenci a skenuji PC na malware (pro který je určen) a podobné infekce, stejně jako Spybot nebo SpyTerminator zase na spyware. Antivir mi běží rezidentně a skenuje to, k čemu je především určen, oba zmíněné programy ho jen doplňují

Pokud je to antivir, jak tvrdíš, proč není mezi antivirovými programy, ale mezi malware, proč tedy mít v PC dva "antivirové programy" Je to přinejmenším velice nepřesné,l cos napsal

bena*

Malware je jednotné označení pro veškerou havěť, tedy, červi, trojani, rootkity a další, snad víte,ne?

Navíc MBAM mám bez rezidentního štítu. Za to se nějak musí zaplatit, či co.

papene*

pepyk93*
hodnocení

0x

PPS by měl otevřít Powerpoint z MS Office.Máš ho nainstalován na PC? :)

doplněno 23.03.10 15:13:

Jěště se zeptám.Zlobí takto jedna prezentace nebo všechny? Kdyby nešla otevřít jedna,tak by ten soubor mohl být třeba nějak poškozen.

hodnocení

Zlobily všechny. Nainstalovala jsem si ten OpenOffice a už to jede! Móóóc vám oběma děkuji! *ua**pusa*

hodnocení

SOS! Zkouším pouštět ty prezentace, jde to jen ručně a nejde hudba. Nevím, kde je chyba, asi v nastavení. Když spustím tu kamerku, tak se nespustí automaticky, musím klikat myší, tím se to posunuje...

sondaw*

Spusť prezentaci a stiskni klávesu F5

hodnocení

Uložila jsem ji na Plochu, otevřela, spustila kamerku, tisknu F5 - a nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]