Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám přeinstalované Windowsy, v e-mailu nemohu otevřít přílohu - prezentaci. Stáhla jsem si Microsoft PowerPoit Viewer 2007, ale ten nefunguje. Poradíte mi, prosím, co s tím? Děkuji.
Také jako Sondaw neotvírám subory přímo z mailu,ale uložím do PC a před otevřením ještě projedu antivirem + MalwareBytes antimalware.
V jakém formátu je ta neznámá prezentace? *ppt? *pps? Jiný?
Faktická poznámka: MalwareBytes Anti-malware je také antivir
Jinak přílohy ukládat na disk a spouštět z disku. Já většinu příloh, tady těch spustitelných spouštím ve virtualizovaném prostředí přes avast! Pro Sandbox.
Tak to slyším poprvé, sice se dá použít na ochranu v reálném čase, ale jako antivirový program určitě neslouží. Aplikace je k vyhledání a odstranění spyware, adware, trojských koní, rootkitů a dalších nebezpečných a škodlivých programů typu malware.
Virovou databázi, jako mají antivirové programy, neobsahuje, myslím, že mateš lidi a začátečníkům hlavu
MBAM pracuje na jiném principu. Na jiném principu pracuje program PC Tools ThreatFire a taky výrobce programu říká že je to antivir. Ne všechny antiviry funguijí na stejném principu jako avast!, TrustPort, NOD32 a další "klasické" antiviráky.
Nechci se dohadovat, přečetla jsem si stránku výrobce a hovoří se zde jen o detekci malware, které neodhalí např. antivirový program. Osobně bych si samostatný program (bez antiviru) nenainstalovala a nikomu to ani neradila. Pokud používáš MBAM místo antiviru ty, je to tvoje věc
MBAM používám jako poslední záchranu, jinak používám avast! Pro.
MBAM jako samotný antivir nepoužíval, doporučuji avasta nebo Microsoft Security essentials.
Tak sem nepiš, že je to antivir, začátečník z toho bude mít guláš.
MBAM používám dlouho a pravidelně jako prevenci a skenuji PC na malware (pro který je určen) a podobné infekce, stejně jako Spybot nebo SpyTerminator zase na spyware. Antivir mi běží rezidentně a skenuje to, k čemu je především určen, oba zmíněné programy ho jen doplňují
Pokud je to antivir, jak tvrdíš, proč není mezi antivirovými programy, ale mezi malware, proč tedy mít v PC dva "antivirové programy" Je to přinejmenším velice nepřesné,l cos napsal
Malware je jednotné označení pro veškerou havěť, tedy, červi, trojani, rootkity a další, snad víte,ne?
Navíc MBAM mám bez rezidentního štítu. Za to se nějak musí zaplatit, či co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.