Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přidat záložky v prohlížeči?

Od: meli* odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem :)

pře týdnem nám spadl PC, koupili jsme novou základní desku, chlap nám to tady nainstalovat a ted zkoušíme, co všechno nový PC umí. Problém je v tom, že když otevřu internet, tak nemám možnost v jednom okně otevřít více záložek, což mě osobně velmi vadí, protže jsem na to zvyklá. Nevíte, jak záložky přidat? (do exploreru)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Patrně to bude chtít nainstalovat novou verzi IE. Další záložku pak zobrazíš stiskem CTRL + T.

bena*
hodnocení

0x

Aktualizujte na Internet explorer 8. Zřejmě používáte verzi 6.

nezapomeňte zabezpečit počítač antivirem (avast!, Trustport, Microsoft Security Essentials,...), firewallem (Kerio (Sunbelt), Comodo, Outpost,...), antispywarem (Spybot Search & Destroy, SpywareBlaster,...) a nějakým hlídačem (WinPatrol).

meli*
hodnocení

A když jsem se pokusila stáhnout explorer 8 a ukaze se mi okno, ze neni podporovan?

Jaký používáš operační systém?

bena*

Windows Internet Explorer lze nainstalovat do systému Windows Xp s aktualizací Service Pack 2 a Service Pack 3, Vista a 7. Starší systémy podporovány nejsou a to včetně Windows 2000.

Být Vámi, navštívím web Microsoft update - update.microsoft.com/... a nainstalujte všechny aktualizace, včetně volitelných aktualizací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]