Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spořič obrazovky vs webkamera

Od: alarm® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám takový problém pokud zapnu spořič obrazovky na notebooku tak mi jede tak jak má ovšem ve chvíli kdy se má zapnout kamera tak mi tam skočí toto okénko.Předtím mi to fungovalo zapla se kemera a pár vteřin snímala co bylo v tu chvíli před kamerou.Před 14 dny se mi stáhla aktualizace na nějaký adobe flasch player a od té doby to takto blbne.Potvrdit nic nemohu jakmile na něco kliknu ihned se spořič vypne.Nevíte někdo co stím?Děkuji

Spořič obrazovky vs webkamera

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkuste zapnout kameru přímo. Je pravděpodobné, že Vám tam stejná hláška vyběhne a budete ji moci potvrdit. Pak by teoreticky už nemusel být problém ani při spořiči, jelikož volba už bude potvrzena.

hodnocení

Díky moc vše jsem udělal dle návodu a při zapnutí kamery to potvrdit šlo.Nyní mi spořič jede tak jako dříve.Ještě jednou moc díky za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]