Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje internet přes kabel ani wi-fi

Od: dawidececk® odpovědí: 14 změna:

Prosím poradíte mi někdo. Nejde mi internet na notebooku. V nastavení se moc nevyznám, ale vím, že hardware je povolen k používání a když připojím kabel tak se zobrazí hláška: Connected... a to samé u wi-fi. Přesto když zapnu Mozzilu či IE tak oba prohlížeče zobrazí: Stránku nelze najít. Proč? PROSÍM poraďte

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Není náhodou firewallem zakázaná veškerá komunikace?

hodnocení

JA se k nastaveni nemužu dostat piše mi to : Windowv firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you startthe Windows firewall settings? je tam yes nebo no. Dam yes ... Starting... a pak jen že: windows nemůže spustit atd...

alf*
hodnocení

0x

trochu se rozepiš, fungoval dříve? Jaké připojení, jaké zařízení? Co jsi dělal než to přestalo fungovat? Jak jsi napsal tenhle dotaz když nemáš připojení? Zkus tu krabičku co Tě připojuje na minutu vypnout nebo vytáhnout ze sítě, zapnout a co pak?

hodnocení

Ted píšu z kanceláře u mýho taty. xD Před asi měsícem wifi fungovalo, potom ale se mi zachtělo kabelu a tak jsem se v tom hrabal ... od ty doby to nejde. A krabičku jsem zkoušel a nic

hodnocení

0x

Máš router? Nebo jen APčko?Zkouěl jsi vypnout firewall? Dostaneš ip adresu z routeru?

hodnocení

jaky router nebo AP co je to? a firewall vypnout nejde napise mi to to co jsem psal taky jako odpoved jednomu co mi psal proste se to zapina a pak mi to napise ze windows firewall settings nelze spustit...

doplněno 22.03.10 17:41:

ja mám notebook a bud ho propojim pres kabel primo do zdi nebo na wifi

Přímo do zdi? Tak jinak, máš nějakou krabičku která má souvislost s internetem? Odkud chytáš to wifi?

hodnocení

Buď třeba jestli bydlíš v Praze na Floře v obchodním centru nebo tak podobně po praze. Nebo u otce ve firmě. maj tu asi 3 wi-fi sítě.

hodnocení

Jen asi v notebooku někde ve vnitřku mam nějakou krabičku.

No...takhle se asi nedomluvíme. Zatím chápu jen to že se připojuješ na různé poskytovatele a nic nejde. Síťová připojení máš nastavené jak? Máš vše z dhcp? Firewall o kterém mluvíš je ten z windows nebo jiný? V čem jsi se vrtal?

hodnocení

Vrtal jsem se v nastavení různých připojení protože před tím když jsem notebook koupil jako starší internet také nešel tak jsem to zkoiušel a pak to šlo. Potom ale mě nebavilo čekat pořád na pomalé wi-fi a tak jsem se hrabal dál, protože jsem chtěl kabel, a od té doby to nejde.

Nefunguje internet přes kabel ani wi-fi
24.03.10 16:09
hodnocení

a

Ten obrázek je teďe k ničemu. Zatím tam každopádně vidim jen zdá se normální kabelo vé připojení. Když se někde připojuješ tak dá ti to alespoň adresu? Zjistíš třeba v start, spustit, cmd, ipconfig a co ti to tam píše? Můpžeš to taky zkusit zresetovat přes utilitku WINSOCKFIX

cannibl*
hodnocení

0x

blblo to i dříve nebo to začalo blbnout až ted? Co máte za operační systém. Je nastaveno DHCP nebo klasické ruční nastavení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]