Nejste přihlášen/a.
Prosím poradíte mi někdo. Nejde mi internet na notebooku. V nastavení se moc nevyznám, ale vím, že hardware je povolen k používání a když připojím kabel tak se zobrazí hláška: Connected... a to samé u wi-fi. Přesto když zapnu Mozzilu či IE tak oba prohlížeče zobrazí: Stránku nelze najít. Proč? PROSÍM poraďte
trochu se rozepiš, fungoval dříve? Jaké připojení, jaké zařízení? Co jsi dělal než to přestalo fungovat? Jak jsi napsal tenhle dotaz když nemáš připojení? Zkus tu krabičku co Tě připojuje na minutu vypnout nebo vytáhnout ze sítě, zapnout a co pak?
jaky router nebo AP co je to? a firewall vypnout nejde napise mi to to co jsem psal taky jako odpoved jednomu co mi psal proste se to zapina a pak mi to napise ze windows firewall settings nelze spustit...
doplněno 22.03.10 17:41:ja mám notebook a bud ho propojim pres kabel primo do zdi nebo na wifi
Přímo do zdi? Tak jinak, máš nějakou krabičku která má souvislost s internetem? Odkud chytáš to wifi?
Buď třeba jestli bydlíš v Praze na Floře v obchodním centru nebo tak podobně po praze. Nebo u otce ve firmě. maj tu asi 3 wi-fi sítě.
No...takhle se asi nedomluvíme. Zatím chápu jen to že se připojuješ na různé poskytovatele a nic nejde. Síťová připojení máš nastavené jak? Máš vše z dhcp? Firewall o kterém mluvíš je ten z windows nebo jiný? V čem jsi se vrtal?
Vrtal jsem se v nastavení různých připojení protože před tím když jsem notebook koupil jako starší internet také nešel tak jsem to zkoiušel a pak to šlo. Potom ale mě nebavilo čekat pořád na pomalé wi-fi a tak jsem se hrabal dál, protože jsem chtěl kabel, a od té doby to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.