Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zvuk na internetu

Od: kodl92 odpovědí: 12 změna:

Čau ,mám problém .

Jednoho dne jsem si čistil pc od prachu odpojil sem pc(bednu od káblu)

až jsem znova připojil všechny kabely ,tak jsem musel znova i naistalovat CD od Modemu [Internet] .

Chtěl jsem si pustit na youtube video,jenže nešel mi zvuk .

Podobně je to i na jiných webovích stránkách.

Postupoval jsem i podle těchto instrukcích : google.com/... :

Skoušel jsem stáhnout ruzné kodedy , i několikrat Adobe Flash Player, ale bez uspěchu.

Zajmavý je ,že nejde mi zvuk jen na internetu .

Nevíte čím by to mohlo být ,cením si každé rady ,díky *jasne*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Máte správně nainstalované ovladače? Neblokuje Vám zvuk na internetu nějaký program?

Jaké programy na zabezpečení používáte (včetně názvů programů)?

kodl92
hodnocení

Podle mě kdybych neměl správně naistalovaný ovladač, tak mi nepujde asi v celým systému zvuk...

Je to možné ,stahl jsem si hodně programu(kodeku ,který mi nepomohli)je velká pravdě podobnost ,že muže nějaký program blokovat.

Pokud myslíte ochraný programy,tak mám 3 . [ Trojan Remover,Spyware Termanator ,Eset Smart Security )

bena*

Vždy mějte nainstalovaný jeden jediný kodekový program (doporučuji K-Lite).

Spyware Terminátor je žrout paměti. Doporučuji přejít k Spybot S&D nebo SpywareBlaster. Trojan remover jako KPZ - dobré.

Ale zastavil bych se u Eseta. Pokud používáte jeho Firewall, tak zkuste malinko "ztlumit" nastevní ochrany. Pokud máte nastavené autorozhodování, tak jej vypněte a nastavujte vše ručně.

kodl92
hodnocení

Vámi doporučený kodekový program jsem si naistaloval.

Terminarota jsem odstranit a nahradil Spybot S&D

Ale nevím,jak to myslíte u toho Esetu.

BTW po všech těchto je možnost ,že se dočkám konečně mojeho uspěchu?

sondaw*

Zdravím, nemyslím si, že problém se zvukem bude v některém z těchto naintalovaných programů, používala jsem je také, některé stále používám a problém se zvukem nemám.

Ten ovladač zvukovky aktualizuj, napiš jaký používáš přehrávač, možná ti chybí, třeba při používání Windows Media Playeru nějaký plugin

U Esetu jdi do nastavení>Personální firewall a nastav ho na interaktivní režim. Při stahování čehokoliv nového, připojování na novou stránku a pod. se tě zeptá, jestli chceš akci povolit nebo zakázat nebo vytvořit pravidlo. Osobně ho tak mám nastavený, nemám ráda, když se podobné akce dějí automaticky bez mého vědomí. Pokud ale jsi začátečník a nejsi si jistý, co dělat, ponechala bych režim na automatice

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Konfigurace počítače? Operační systém? Internetový prohlížeč?

kodl92
hodnocení

Operačná systém Windows XP Home Edition

Prohližeč Firefox Mozilla

Konfigurace? upřesněte ,kde přesně to má být .

pravdomluvny*

Mrkni do Nástroje - Správce doplňků, jestli Ti nechybí zásuvné moduly přehravačů.

kodl92
hodnocení

Díval jsem se už ale nikde jsem neviděl,že by tam chybět nějaký modul.

Parkrát už jsem i obnovil par modulu, i ted když jsem se podival tak nic mi tam nechybí ani žádná výstraha tam není vyznačena..

pravdomluvny*

Když chceš přehrát něco na netu nevyskočí Ti žádná hláška, že by to něco vyžadovalo? Ještě mrkni do Nástroje - Možnosti - Aplikace, zda máš k obsahu přidružené příslušné akce.

Mimochodem vyčistit PC od prachu jde i bez toho abys ho půlku rozebral. Vrtáním do něčeho co funguje si člověk většinou koleduje o problémy. Ale to už teď víš i beze mě...

kodl92
hodnocení

Pravě že,když ted chci na youtube pustit video ,tak se mi ukaže anglicky "chyba skuste později "

na seznamu když se chci podivat na stream na nějakou aktualitu tak mi to zase ani nenajede..

Ted nevím do čeho mám skočit dřív spíš bych hlavně uvítal ten zvuk ,to video se doladí..

+o čístění pc už budu opatrný,vím za lidskou blbost se platí... *kafe*

pepe*

hele mám uplně stejnej problém. Jak si to nakonec vyřešil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]