Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokument v avi

Od: gorro® odpovědí: 7 změna:

Zdravim,pujčil jsem si od kamaráda flešku USB, a jeden dokument je nahraný asi v AVI, prostě mi to nejde přehrát na počítači,respekt. zvuk je ok, ale obraz jsou jenom pohybující se obrazce. Lze to nějak jednoduše a pro mě docela srozumitelnějc napravit,abych to mohl zkouknout jak se má? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus si nainstalovat tento kodek:

download.cnet.com/...

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte si K-Lite Codec Pack nebo Combinet Community Codec Pack (hledejte spíš pod názvem CCCP).

hodnocení

Tak jsem si stahnul ty programy od vás obou ,a je to pořád to samý. Přehrává to ve Windo.media plaer ale pořád jenom zvuk a ten obraz pořád ty obrazce,tak fakt zatim nevim.ale přesto díky za snahu. čus

bena*

Tak zkuste jiný přehrávač, například VLC Media Player.

Není ten soubor třeba poškozený?

sondaw*

Zkuste to přehrát na jiném počítači, jestli není soubor poškozený

Jinak pokud jste nainstaloval oba doporučené balíky kodeků, případně máte v PC ještě nějaký další, ponechte nainstalovaný pouze jeden a ostatní odinstalujte, může docházet ke konfliktům

bena*

Ano, máte pravdu.

To samé, pokud kodeky aktualizujete. Staré odinstalovat a nové nainstalovat.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nepíšeš nic o tom, jaký máš počítač. Možná Ti na přehrání toho videa jen nestíhá grafická karta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]