Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na acronis true image 2009

Od: iku* odpovědí: 8 změna:

Ahoj mám program acronis true image home 2009 ,a nevím proč ,ale tak jednou za měsíc kdy bylo vše ok se vždy v pracvo dole na lcd objeví acronis updater nebo tak nějak a když na to kliknu tak se soubor otevře a vždy mám zabespečení zlé viz obrázek vždy zálohu v hdd vymažu a vytvořím novou zálohu ,ale po cca měsíci se situace opakuje co mám dělat abych tomu předcházel?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No obrázek chybí a tak si myslím, že tě program upomíná, aby jsi zálohování prováděl pravidelně.

Updater je utilitka, která kontroluje přítomnost nové vereze programu na stránkách výrobce a případně tě na ně upozorní.

iku*
20.03.10 20:24
hodnocení

o

iku*
hodnocení

já ted přejíždím pc antivirem takže se omlouvám mám vysoké zatížení pc tak se mi nedaří dát tam to foto.

doplněno 20.03.10 20:30:

obrázek je v souboru bmp.

To nepůjde, otevři ho v Malování a ulož jako JPEG

iku*
20.03.10 20:19
hodnocení

obrázek

Postup vložení obrázku je zde. Musí být ve formátu JPG

poradte.cz/...

iku*
hodnocení

snad ted jpeg dík.

Jak na acronis true image 2009

Ano, je to jak jsem již psal. Program tě upozorňuje na vytvoření zálohy systémového disku ( to je ten , na kterém jsou nainstalována Windows) pravděpodobně v měsíčním intervalu. Tuto dobu můžeš změnit nebo výstrahu ignorovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]