Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakovaně mizí kompatibilní verze doplňku

Od: kartaginec® odpovědí: 2 změna:

Mám takový zajímavý problém; tedy on to není prolém v plném slova smyslu, protože to umím ošetřit, ale poněkud nestandardním způsobem; nicméně v pořádku to není. Oč jde: používám Firefox 3.6 se spusotu doplňků. mimo jiné českéslvníky pravopisua smart bookmarks. Po každém zapnutí počítače se ukáže, že právě tyto dva doplňky sou nefunkční a správce doplňků tvrdí, že doplňek není kompatibilní s verzí Firefoxu. Když je nechám zaktualizovat, ohlásí mi "byla nainstalována kompatibilní verze" a po restartu Firefoxu je vše O.K. Nicméně po dalším restaru PC se situace opakuje. Nevíteněkdo, co je to za záhadu? (Zkoušel jsem i tyto doplňky zcela odinstalovat a nainstalovat znovu, ale nic se nezměnilo.)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když nejsou kompaktibilní doplňky, tak s tím nic nenaděláš. Musíš použít buď starší verzi Firefoxu nebo doplněk nepoužívat a počkat až bude časem aktualizován pro novou verzi Firefoxu. Já to většinou řeším tak že jdu na stránky výrobce doplňku a tam najdu nejnovější. Stává se to většinou u lokalizovaných doplňků - překlad je za delší dobu.

hodnocení

Což to bych chápal, jenže, jak pravím, on vždy nainstaluje kompatibilní doplněk a funguje; do příštího restaru. Takže já jsem schopen je užívat, jen musím spouštět firefox "nadvakrát". Jinak ten smart bookmarks lokalizovaný není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]