Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit vlastní domovskou stránku

Od: keake12* odpovědí: 4 změna:

ahojky, tady zase já zvědavá newíte náhodou někdo jak se dělá domovská stránka nemyslím jako že si odkliknu - na sznam bo google .. jámyslím uplně moji vytvořenou mnou :D ... Jestli někdo ví tak at my pls napíše byla bych ráda ...děkujíí!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Udělat vlastní stránku není pro laika až tak úplně jednoduché. Učit se to kvůli domovské stránce není až tak rentabilní.

Mohu poradit server www.netvibes.com

Zde je možnost širokého nastavení vlastní stránky. Podle mne stačí i náročným lidem. Zdarma, jen stačí registrace. Zhotovil jsem tam domovskou stránku pro ženu s jejími oblíbenými adresami a stránkami. Používá ji.

hodnocení

0x
Myslíš něco takovýhleho? jakpsatweb.cz/...

villyemm
hodnocení

0x

Tak to máš co dělat,co takhle si založit nějakej blog?Na Googlu najdes hodne takovych sluzeb,jinak vlastní stránky jsou trochu složitější,nechtěl bych vysvětlovat...

kishi*
hodnocení

0x

di na www.igoogle.com a tam si odklikej co chceš a máš to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]