Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostanu do nouzového režimu

Od: simona* odpovědí: 16 změna:

ahoj,

jak se dostanu do nouzového režimu? (F8 nefunguje)... na nic to nereaguje... jak se dostanu do BIOSU? mam W7 HP... hlásí to chybu "0XC00000e9"

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Do Biosu se dostanete pomocí klávesy Delete, u některých desek to je F2 a další.

Zřejmě používáte lávesnici do USB portu, že? V Biosu to povolte a potom se do Nouzáku dostanete.

doplněno 19.03.10 18:36:

Ještě se zeptám - vyskakuje na Vás BSOD(modré obrazovky)? Pokud ano, tak stáhněte program WhoCrashed a já se pokusím zjistit přícinu modrých obrazovek. Ještě stáhněte program HijackThis - podíváme se na zabezpečení počítače a jestli v počítači není infekce typu Hijack, ju?

simona*
hodnocení

a co mam v tom Biosu povolit?

bena*

Jít do biosu a tam najít položku USB Keyboard - nastavit Enabled. Pokud máte na USB i myš, tak je to také dobré.

simona*
hodnocení

všechno jsem zvolila... pořád se do nouzovýho režimu nedostanu...

hodnocení

0x

A hlásí to chybu pořád od začátku nebo po instalaci něčeho nebo jak to začalo?

simona*
hodnocení

začalo to po instalaci avastu... končila mi zkušební doba na antivirus, který jsem insalovala po koupi... neuvědomila jsem si, že se to nedoporučuje (2 antivir. programy)... potřebuju se dostat do nouz. režimu, abych to mohla smáznout... zkoušela jsem to přes F8, ale nemůžu se tam dostat... načte to do poloviny a pak to začne hlásit chybu...

No, to je blbý. Počítám, že se to stejně chová i v "normálním" režimu, co?

simona*
hodnocení

k tomu ani nedošlo... zapnu notes a černo... chci se dostat do nouzovýho režimu... leze se tam opravdu přes F8? nerada bych přišla o data...

Ne, o data nepřijdeš. Jde to přes F8:

antivirovecentrum.cz/...

simona*
hodnocení

já mam ale Win 7, ten postup je na Win XP, ne? prostě mi to nechce zobrazit nabídku... už fakt nevim...

Ono tam není rozdílu:

windows.microsoft.com/...

simona*
hodnocení

prostě to přes F8 nic nedělá... kolikrát to mam kurnik psát... zkoušim všechno možný... už z toho mam fakt nervy v pr... klikám jak blázen na F8, pak to píše píše, že windows hledá soubory, pak se to v půlce skene a píše to chybu...

Takze rozumim-li tomu dobre, zapnete notebook, nabehne tam bud nejake logo, nebo par radku s info o konfiguraci notebooku. Hned jak tato obrazovka zmizne, je cas na F8, nebo klidne radeji i driv. Co se stane ted? Ukaze se vam tam menu, Nouzovy rezim, Nouzovy resim s praci v siti, ... atd.? Nebo to vytuhne jeste pred tim?

simona*
hodnocení

žádné menu se neukáže... prostě mi to píše, že windows hledá soubory, dojede to do půlky a konec...

Nabootuj z instalačního DVD Wivdows a proveď opravnou instalaci.

simona*
hodnocení

to taky nešlo... už jsem to dala na reklamaci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]