Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování DVD v Neru 6 - chyby

Od: barbora* odpovědí: 25 změna:

Dobrý den, při vypalování DVD v Neru 6 se nezobrazuje náhled toho, co je právě vypalováno. Nemohu najít, zda se toto někde nenastavuje. Dále na vypáleném DVD není název ani názvy jednotlivých titulů, přestože to do názvu zadám před vypalováním(neznámý disk DVD, označení titul 1, 2, 3 ... bez názvu). Prosím poraďte, kde dělám chyby. Bára

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

NERO 6 je pro XP nejvychytanější a pokud dělá problémy, je vždy chyba v nastavení a ovládání uživatelem.

sondaw*

Přesně tak, se "šestkou" jsem na XP neměla nejmenší problém a už si opravdu nepamatuji, že bych nastavovala kompatibilitu, už jenom proto ne, že v té době jsem o této možnosti neměla ani vzdálenou představu;)

bena*

Tak to asi známý má špatně nastavený - podívám se mu na to.

jirbar*
hodnocení

1x

Chyba není ani v Neru ani v PC. Chyba je někde mezi židlí a klávesnicí. Vždyť ani nenapíše co vlastně chce vypálit, který segment Nera je použitý a jak postupovala.

bena*

Zítra jedu k známému a mrknu se mu na to.

sondaw*

Mrkni*smich* , ovšem především by se měla mrknout sem tazatelka dotazu a nějakým způsobem reagovat ;)

bena*

Máte pravdu :)

Známému dělal problém crack, který tam měl. Tak jsem mu tam hodil Ashampoo Burning Studio Free a Nera odinstaloval.

perda*
hodnocení

0x

Pokud náhledem máš na mysli náhled videa, tak to při vypalování neuvidíš. Pojmenování disku a kapitol je třeba udělat už při tvorbě DVD v programu, který na to používáš, ne až při vypalování.

bena*
hodnocení

0x

Pokud nero 6 máte na WinXp, tak to může být příčinou. Nero 6 není 100% kompatibilní s Windows XP. Zkuste třeba programu nastavit Kompatibilitu na Win2k.

sondaw*

Nero 6 mi na XP jelo bez problémů, ovšem už je to dlouhá doba, co jsem dělala jak na XP, tak s Nero 6. Myslím, že tam byla možnost nastavit kompatibilitu na Win 98 a fungovalo to, ale jistá si už moc nejsem. Každopádně podle předchozí rady zkus kompatibilitu změnit

perda*

Větší blbost jsem už dlouho neviděl.. *hej**palec*

Naopak Nero 6 je plně kompatiblní s Windows XP a má problémy od Vist výše. ;)

www.nero.com/enu//...

sondaw*

Jak jsem napsala nahoře, už je to dlouho a nepamatuji si, jestli Nero šlapalo pod XP nebo bylo třeba nastavit kompatibilitu. Pravdou je, že jsem s programem na XP neměla nejmenší problém

bena*

Když Nero 6 spustíte a dáte třeba Vypálit disk CD, tak na Vás bafne tabulka:

Nero burning Rom - upozornění na kompatibilitu.

Já teda Nero nepoužívám, ale známému na počítači se to ukazuje. A přísahám na svojí smrt, že to má Nero 6.

Doporučuji si koupit Ashamnpoo Burning Studio 2010 - to je snad nejlepší vypalovací program.

Nebafne. Nero 6 mam naházený na hodně počítačích a nikde nebafe. Má nějakou zajímavou verzi ;)

Jinak na vypalovaní neni špatný ani cdBurner

barbora*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi. Mám WinXP a kompatibilitu vyzkouším nastavit na Win 98 a uvidím, zda se zadaří. Pro Pedra - název DVD i kapitol zadávám při tvorbě obsahu DVD před vypalováním a po vypálení na DVD chybí.

Používám Nero 6 na XP již několit let a v životě jsem nezažil nějaký problém s kompatibilitou. Vše chodilo od nainstalování jako víno. Zkus Nero přeinstalovat, třeba to pomůže.
bena*

Já Nero nepoužívám, používý ho známý a reinstal už zkoušel, stejně nic. Ale má tam nastavenou kompatibilitu na Win2k, takže žádné problémy s tím nejsou.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jakou konkrétní verzi NERO používáš? U mě 6.6.0.14 , Win XP Pro SP1 - absolutně žádný problém.

bena*

Vy máte na XPéčkách SP1? No tak to doporučuji aktualizovat. Ten systém je má díry jak Jilemnicej rink.

pravdomluvny*

Dík za radu, ale aktualizovat rozhodně nebudu a vím proč. Pro moje potřeby mi to takhle stačí. S bezpečností a viry problémy nemám. Aktualizace mám vypnuté. Systém jede v pohodě bez přeinstalace už několik let.

Trošku odbočím od tématu, to Jilemnickej rink ještě není hotovej? Pořád dlážděj?

bena*

Jilemnicej rink - to se tady na krkonoších říká.

Jinak k vaší otázce - prý by měl být hotový. Já Jilemničák nejsem, bydlím "až" ve Vrchlabí.

tak jestli tedy nebydlíme o dvě ulice vedle sebe, taky jsem vrchlabák, jen jsem byl naposled v Jilemnici když bylo náměstí celý rozkopaný

barbora*
hodnocení

Omlouvám se, že jsem se neozvala, byla jsem mimo dosah internetu. Tak tedy, jde mi o vypálení DVD filmu pro děti, složeného z jednotlivých příběhů (kapitol). Aby se dalo spouštět jak na PC, tak na starším DVD přehrávači. Tvorba i vypalování je v NeroVision Express 2. Dám DVD - vytvořit vlastní DVD-video a přidat videosoubory. Zadám název disku, uložím projekt a vypaluji. Jsem celkem začátečník, tak nevím, zda postupuji správně. Děkuji za Váš zájem pomoci. Bára

jirbar*

No nevím. Volba "Vytvořit vlastní DVD". Přidat videosoubory. Po jednom, nebo vícenásobný výběr. Mělo by se vytvořit MENU s jednotlivými kapitolami.

Můžeme. Upravit vzhled (počet tlačítek v jednom menu), dát jiné (třeba vlastní) pozadí, Přejmenovat tlačítka (původně název souboru).

V menu se nechá změnit i nadpis. Název DVD se zadává až při vlastním vypalování projektu pokud se před tím projekt dělal na HDD místo rovnou na DVD.

Vše musí fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]