Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera vs cache

Od: skrob® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem přešel na prohlížeč Opera a jsem s ním maximálně spokojen až na jednu drobnost.Mám nastaveno jako domovskou stránku 5 webů, které se při startu všechny spustí, ALE s datem minulého dne.tzn.že pokud nedám refresh jsem o den pozadu.

Mám nastaveno spustit relaci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Já mám nastaveno v Opeře 8 webů které se mě načítají při spuštění, jedná se o stránky kam chodím každý den, stránky kam chodím často, ale ne každý den mám v Rychlém přístupu. Na webech kde by mě mohlo něco zajímat mám nastavený RSS a k tomu asi tak milion různých záložek kdyby náhodou. Nastav si stránky tak jak je chceš mít aby se ti načítaly při spuštění a ulož relaci. Soubor-Relace-Uložit relaci. Asi bude automaticky pojmenována Oblíbené, již nevím přesně, to ulož, ještě se tě to zeptá jestli tuto relaci otvírat při spuštění, dej Ano. Pak jdi do Nástroje-Nastavení a dej Při spuštění-Načíst uložené relace. A mělo by to fungovat. Kdyby náhodou ne, tak si nastav vymazání cache při vypnutí. Nástroje-Nastavení-Pokročilé volby-Historie a cache. Tam zafajfkuj u Diskové cache Při ukončení vymazat, dej OK a musí to chodit, při každým spuštění aktualní stránka.
hodnocení

Dík, to bylo ono.

hodnocení

0x

Místo pěti webů doporučím naučit se používat RSSku a dát ty stránky do nabídky rychlého přístupu..aspon z mého pohledu to lepší než mrhat systémovými prostředky a reakční dobou..jinak je zapnut příjem cookies?

hodnocení

Ano zapnuto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]