Nejste přihlášen/a.
Tak se po těch rozmnožených modr.obrazovkách chystám na přeinstalaci Windows
1. Je jedno, bude-li přeinstalace provedena přes Recovery nebo ze zálohy na DVD?
2. Doufám, že mi bude nabídnuto rozdělení disku.Kolik mám nechat GB pro disk "C" kde bude systém?
A doufám, že mě nečeká nějaké extra překvapení při té přeinstalaci
1. To je prakticky jedno.
2. Pro C: nechat minimálně 20 GB místa, já nechávám 25 a to mám Xpéčka a 160 GB disk
Pokud je vše v pořádku, tak by něměl býti problém.
Tak nechám těch 25GB
Bude mi to stačit pro systém, to je jasný...A při stahování,instalování her a programů nebude časem problém s nedostatkem místa na "C"?
Vše stahovat na D: nebo jiný oddíl kromě C:.
Na C: instalovat jen aktualizace a to co na jiný oddíl nepůjde.
Na C: taky nic nekopírujte (například obrázky, hudbu, filmy, ...) - vše prostě na jiný oddíl.
No hele, jestli máš dost velký disk tak ti radim nechat na visty klidně 40GB, on je to docela žrout, nebo klidně 50GB a programy bych instaloval na C. Stejně když to zformátuješ, tedy přesněji přeinstaluješ tak většina nepůjde
Myslíš při případné další přeinstalaci OS by instalované programy a uložené na "D" nešly?
Jen jestli se vůbec dostanu k úspěšnému rozdělení disku:D
No nešly. Dyď knihovny které si instalují, záznamy v registrech atd, vše by bylo fuč Na velkých diskách nemá cenu za každou cenu šetřit velokostí systémového disku. Já programy dávám na systém disk a hry když jsou moc velké tak na datovej :D
Tak mě ta nabídka na rozdělení nějak předběhla
Nedá se nic dělat, hold budu mít disk jeden.Příště zkusím instalaci ze zálohy na DVD a třeba to tam bude
Jdu tam naházet programy a hry.
Hlavně ať je pokoj od těch modrých obrazovek
Jo až nainstalujete Visty, tak nezapomeňte na zabezpečení počítače - antivir - avast! nebo Microsoft Security Essentials, případně NOD32; SpywareBlaster nebo Spybot S&D na imunizaci počítače; firewall - Kerio (Sunbelt) nebo Comodo nebo Outpost nebo PC Tools, případně Lavasoft; hlídač počítače - WinPatrol.
Nezapomeňte také minimálně jednou za týden čistit disk a registry pomocí například CCleaner, Advanced SystemCare, TuneUP Utilities nebo "Windowsáckým" čističem disku (ten ale registr nečistí).
Nezapomeňte také minimálně jednou za měsíc defragmentovat disk pomocí například IObit Smart Defrag, UniblueDisk rescue nebo "Windowsáckým" defragmentátorem.
Tak toto mi vyběhlo po včerejší přeinstalaci Visty
Navíc jsem včera ještě stáhl a instaloval aktualizace a dnes tam nejsou
Mohu-li se zeptat, je systém legální? A proč je systém v angličtině? A nezvažoval jste downgrade na Windows XP nebo upgrade na Windows 7?
Ale spíše to vypadá na špatnou základní desku...
Je legální, byl v NTB. V CZ je vše kromě Recovery, Biosu a těch hlášek
Nevím jestli by SonyVaio zvládlo downgrade, ale o W7 jsem přemýšlel
, až budou zbytečné peníze.
Volal jsem na podporu SonyVaio a v případě reklamace si pro NTB přijedou a zas ho přivezou.To budu řešit v pondělí co a jak.Nejdřív jsem chtěl zkusit co bylo v mých silách za pomoci rad, abych vyloučil softwarovou chybu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.