Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer chci se zeptat kde na internetu spustit filmy aby bezeli od zacatku do konce. Za odpovedi dekuji
Tam se platí. Je lepší si film najít na uloz.to a stáhnout si ho. Většinou ty co jsou dobré a na koukání stačí mívají od 700MB až po 1,5GB.
doplněno 07.02.13 20:13: mikihans: Dělám to úplně stejně.
Ptala se kde spustit online. Navic pokud si clovek nezaplati kredit, tak ho chut na film prejde drive nez to stahne. Jinymi slovy se plati tez.
blbost, běžné AVI se dá sledovat už během stahování. Nechám stahovat 10 vteřin, přetáhnu stahovaný soubor do VLC, dám "Play as it is" a rychlost stahování bohatě stačí na to, abych zároveň film sledoval
Stačí vědět jak na to a né čekat hodinu než se film stáhne
třeba Firefox ukládá stahovaný soubor s koncovkou .part, ten stačí přetáhnout do programu VLC a to si s tím už poradí (a dát "Play as it is", aby to neopravovalo soubor).
Já používám Operu a ta stahuje přímo do do souboru se správnou příponou, otevření je stejné.
Přesně VLC je na tohle super navíc já VLC používám jako hlavní kontrola, že byl film stáhnut bez chyby na 100% což takový WMP neudělá a pak se člověk v obyváku u TV by nestačil divit
To je pro mě novina. To stačí pouze otevřít ten stahovaný soubor ve VLC nebo se to musí nějak nastavovat? I když nevidím tragédii si na film hodinu počkat. Cesta do kina nebo půjčovny mě vyjde stejně.
doplněno 08.02.13 13:52:mikihans: A rychlost stahování? Já mám chrome a zdarma stahuju film 2,5Mbis/s. Jinak rychlost netu při down je 20 Mbis/s.
Ještě něco. Některé filmy tam mají napsáno sice dva kanály ale asi kodek jede v 5.1 nebo jak to tam lidi ripujou? Ne u všech, většina má opravdu jen dva. Dá se to nějak poznat z parametrů nebo kodeku co jsou u toho filmu napsány? Ty názvy neberu jako relevantní, uložit si to tam může pod kterýmkoli názvem.
Otevřeš si adresář kam se ti stahuje film a přes VLC otevřeš ten druhý (světlejší ikonu souboru s ted nevím jakou koncovkou) a dáš přehrát asi se tě to prvně zeptá jestli přehrát tak jak soubor je dáš OK a sleduješ a stahuješ online.
Ernie... film stahuješ rychlostí 2,5 MB/s (Mbyt/s) a rychlost netu na donw straně budeš mít 20 Mbit/s. 1byt=8bitů takže to je OK...
Většina přehrávačů tuto informaci poskytuje, například v BSplayeru pravý klik -> Audio -> Audio streams, ve VLC ctrl+I -> Codec. Zároveň většina přehrávačů, pokud nedetekuje výstup na hdmi nebo spdif, kam by to v 5.1 ac3 nebo dts mohla pouštět, to převede na stereo (nebo to, co je ve win nastaveno jako výstup).
V solidně psaných názvech jsou video (x264) i audio (ac3, dts) kodeky uvedeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.